Tematu nie znalazłem, choć pewnie 90 % ludzi z forum słyszało o RuneScape.
Jest to gra internetowa w której levelujemy naszą postać (czyli norma). Tyle
że w przeciwieństwie do innych gier nie EXP, tylko rozwijanie umiejętności pozwala awansować na następny poziom. Gra jest bardzo złożona i oferuje raczej żadkie mechanizmy ( zetnij drzewo, weź zapałki, rozpal ogień i upiecz
rybę którą wcześniej złowiłeś). Jeśli chodzi o Grafikę i graczy to z tym pierwszym jest mały problem - gra jest w "paintowym" 3D. Graczy natomiast
jest MASA. NIE kojarzyć tej gry z Tibią (której nienawidzę). Na starcie wybieramy tylko wygląd i przechodzimy Tutorial, profesje wybieramy później.
Strona - www.runescape.com
//Ups, mały byczek, co? Chyba wiesz, co z tym zrobić...
//Michailoff
RuneScape
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
RuneScape
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Stanowczo nie polecam tej gry, dlaczego? Wystarczy wejść na www.youtube.pl wpisać RuneScape hack i sami zobaczycie jak łatwo można paść ofiarą i pozostać z pustym kontem. 
krzychu ja bym nie histeryzował. Gram od 2 lat (ach te czasy) i nie mam żadnych problemów. Wystarczy nie wierzyć w "MEGASUPER BROŃ OD ADMINA ZA 2 G !!!"
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec