Nasze Screenshoty
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Ricardo Kaka
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
Agent, przecież to jest taki cfaniak, co potrafi kity wciskać i grać na kodach...Agent pisze:W tym twoim niby screenie "kilka konikow" ... Ale KWAS. To jest 4 misja tsk a tam nie ma zelaza a ty masz tam men caly oddzial ciezkiej jazdy .... No to ladnie ....
dla niego to super zabawa tak samo jak spam na tym forum.
- doman100
- Użytkownik Forum
No jasne że gram na kodach a co ty myślisz. Dziwie sie tylko skąd to wyczasnąłeś że nie gram na kodach? W roli wyjaśnienia pisze:
1.Nie gram na kodach aby przechodzić misje,
2.Gram na kodach gdy chce zrobić jakąś sztuczkę lub szybko coś sprawdzić
PS:Czemu Krzychu mnie tak nie lubi? Przecież nic złego nie zrobiłem
Tylko nie mówcie że może jestem poterem.
1.Nie gram na kodach aby przechodzić misje,
2.Gram na kodach gdy chce zrobić jakąś sztuczkę lub szybko coś sprawdzić
PS:Czemu Krzychu mnie tak nie lubi? Przecież nic złego nie zrobiłem
Westess krutue szaleń
Uaktualniłem nieco swoją galerię ze strony numer jeden, pod względej estetycznym. Wygląda trochę lepiej, zaś odnośniki zostały odświeżone, a obrazki wrzucone na inny serwer. Teraz, gdy przypomniałem sobie o temacie będę pamiętać by w czasie ciekawszych rozgrywek wrzucać coś tutaj.
Dodatkowo przypominam wszelkim zainteresowany, że swoje zrzuty ekranu prezentujemy w pierwszym swoim poście w tym temacie. Reszta zawiera komentarze, bądź informację o aktualizacji (ewentualnie link do strony z owym pierwszym, uzupełnionym o nowe zdjęcia, postem).
Dodatkowo przypominam wszelkim zainteresowany, że swoje zrzuty ekranu prezentujemy w pierwszym swoim poście w tym temacie. Reszta zawiera komentarze, bądź informację o aktualizacji (ewentualnie link do strony z owym pierwszym, uzupełnionym o nowe zdjęcia, postem).
- Lizaczek36
- Użytkownik Forum