Jesteś nowy? Przedstaw się!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Witaj Karolu!
No to życzymy Ci miłego pisania. To, co polecam teraz zrobić, to:
1. wybrać sobie avatar w profilu,
2. zapisać się na nasz newsletter - wszystko najnowsze od razu wędruje do Ciebie.
No to życzymy Ci miłego pisania. To, co polecam teraz zrobić, to:
1. wybrać sobie avatar w profilu,
2. zapisać się na nasz newsletter - wszystko najnowsze od razu wędruje do Ciebie.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Sława Wielmorzni Państwo!!
Zwą mnie Jakubem, ta wiosna jest moją siedemnastą. Mieszkam obecnie w Angli i oczywiscie interesuje się grami z seri KaM oraz rękodziełem. Znam się odrobine na zwyczajach średniowiecznych oraz sprzęcie militarnym i strojach.
//Ja natomiast muszę pilnować, czy wszyscy piszą zgodnie z zasadami ortografii (włącznie z użyciem polskich znaków). Ty je złamałeś, więc popraw proszę!
//Michailoff
Zwą mnie Jakubem, ta wiosna jest moją siedemnastą. Mieszkam obecnie w Angli i oczywiscie interesuje się grami z seri KaM oraz rękodziełem. Znam się odrobine na zwyczajach średniowiecznych oraz sprzęcie militarnym i strojach.
//Ja natomiast muszę pilnować, czy wszyscy piszą zgodnie z zasadami ortografii (włącznie z użyciem polskich znaków). Ty je złamałeś, więc popraw proszę!
//Michailoff
- Ricardo Kaka
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
lucbach pisze:Zapisałeś się już na nasz newsletter?
Przeczytałeś biuletyn sprzed trzech miesięcy? Możesz być na bieżąco z przeszłością dzięki naszemu serwisowi.