KONKURSY

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Adm
Użytkownik Forum

KONKURSY

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Adm »

CZas na wznowienie konkursu kiełbasianego.

Każdy, kto rozpocznie grę na wprowadzeniu, i do 26 grudnia uzbierze 1 000 000 kiełbas, niech mi przyśle save'a z tej gry. Kiełbasy mogą być rozmieszczone w różnych spichrzach, nie można używać kodów. agres e-mail: bamato@neostrada.pl

W tym wątku niech też wszyscy umieszczają informacje o urządzanych przez siebie konkursów, quizów i krzyówek.
gg: 3151723
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

mam 1. sugestię... jak udowodnimy, że nie używaliśmy kodów...? se uzbieramy, uzbieramy ładnie, ale czy to będzie prawdą?
Łukasz_
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Łukasz_ »

pamięam że mullen miał kiedyś 20000 kiełbas ale to było daaaawno temu i już nie ma tego save`a
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Co do kodów - we wprowadzeniu raz-dwa można się skapnąć, ponieważ w spichrzach będą niewykorzystane towary (np. ruda żelaza). A tylko we wprowadzenie obejmuje konkurs
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Z tego co ja wiem - we wprowadzeniu TPR można budować wszystkie budynki...
we wprowadzeniu TSK nie buduje się wszystkich budowli, ale jak można grać w ten etap 20h bez przyspieszenia?! :| kamikadze...
Proponuję 2. etap TSK (z przyspieszeniem)... kody się tam zaraz wykryje, bo ruda żelaza, węgiel, ruda złota... nie zostaną wykorzystane, bo w tym etapie nie można wznieść żadnych kopalń i innych takich... Przemyślcie to...
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

We wprowadzeniu TPR można budować tlko budynki gospodarcze, oraz broń "drewnianą", kopalni, dymarek i kuźni już nie !

Przecież można urzywań przyspieszenie!!!
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Rozumiem... to co napisałem powyżej - wycofuję!!!!!!!!!! Jeśli o przyspieszenie chodzi - miałem na myśli oryginalne TSK a nie tsk w TPR.
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Aha! Hmmm.... Możes spróbować zostawić kompa na noc.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

czy ty też bierzesz udział w konkursie? bo jeśli tak - to możesz od dawna mieć gotowca :mrgreen:
Po drugie - niewykonalne jest zebrać milion do 26 grudnia.. :coongada::
Po trzecie - ja tu mam 6000 w 18 godzin zebrane, a ty wymagasz aż tyle?! Ostatecznie rozumiem zebrać 50 tys. co jest i tak kobylastą liczbą... ale aż tyle? :zamurowany: Czy ciebie nie potentegowało :glupek:

nie wiem kto o zdrowych zmysłach uczestniczyłby w tym konkursie... proponowałbym raczej zrobić o najciekawszym ustawieniu budynków... o najlepszym i najfajniejszym zrobieniu swego miasta... :zamurowany:
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Trzeba po prostu nieustannie budować chlewy i rzeźnie, i nie mów, że to niemożliwe. Sam nie biorę udziału. Jeśli nikt nie przyśle wyniku, to rozpoczne nowy, z obniżonym progiem trudności.
Odpowiedz