Wracając do FM-a: zagraj bardzo ofensywną taktyką, a zaraz potem drugi raz ten sam mecz defensywną. Poprzestawiaj zawodników na swoich pozycjach. Zmień szczegóły dotyczące ich gry indywidualnej, gry przy przeciwniku. Nie masz wpływu na wynik ?
A ktoś tu ciągle mówi o pisaniu nie na temat
A co do oddziałów, to proponuje kolejną zmianę Aby można było sterowć wojskami podczas, gdy oni walczą.
O ile się nie myle to Łukasz nie grał w Ogame więc nie za bardzo orientuje się w walce "cybernetycznej"
W FM-a też gram i też "bawie" się w te indywidualne zadania poszczególnych graczy, ale tak szczerze to troche mi to zbrzydło bo mam już 2017 rok (FM 2005)
Ale trzymajmy się tematu...
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE
Adm pisze:A ktoś tu ciągle mówi o pisaniu nie na temat
To nie ma wiele wspólnego z pisaniem nie na temat, bo: 1) to, że piszę o FM-ie, to nie jedyny temat, na jaki piszę, 2) to służy porównaniu (spójrz na nasze posty porównawcze na poprzedniej podstronie).
Ale tak, rozmawiajmy o K&M, tamta kwestia jest już rozwiązana.
Mullen pisze:Racja - możliwość robienia przez przeciwnika balist i katapult o wiele zwiększyłaby poziom trudności gry!
Nim zaczołem grać w TPR, patrząc na screeny z gry - myślałem, że to komputer znowu będzie w każdej misji lepszy od nas i będzie mieć w tym przypadku właśnie balisty i kaatpulty... niestety tu się zawiodłem ... A byłem tak na to przygotowany...
Hehe Jazda by była, gdyby TYLKO przeciwniek mógł robić balisty i katapulty To juz by trzeba sie było natrudzić i o to chodzi A w rzeczywistości jest na odwrót, my mamy uproszczenie - możliwość budowy maszyn, a przeciwnik nie
WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ŻYCZE
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE
mogliby też budowac ratusz i kupowac najemników fajnie by było oglądac pojedynki barbarzyńca vs barbarzyńca takie konfrontacje są możliwe niestety tylko w8 misji TSK