Mi sie gra kiedys wylaczyla... ale takiego czegos jak ty to raczej nie mialem. To chyba biale myszki raczej sa ... nic powaznego Wal jak zobaczysz rozowego slonia
doman100 pisze:Nie wiem czy to jest bug ale czasami w grze wokół drzew pokazują sie takie dziwne białe migające kropeczki. Najczęściej podczas czegoś takiego gra po chwili sie wyłancza. Zdarzyło się to komuś???
doman, weś skończ z tymi głupotami, to ci daje przyjemność? jeśli masz
jakieś problemy wejdź na stronę www.zal.pl i sie tam wyżal.
doman100 pisze:Nie wiem czy to jest bug ale czasami w grze wokół drzew pokazują sie takie dziwne białe migające kropeczki. Najczęściej podczas czegoś takiego gra po chwili sie wyłancza. Zdarzyło się to komuś???
doman, weś skończ z tymi głupotami, to ci daje przyjemność? jeśli masz
jakieś problemy wejdź na stronę www.zal.pl i sie tam wyżal.
To chyba Ty wejdź na strone i sie wyżal bo mój tata(też w K@M gra ) takie coś widział więc jaką masz pewność że on kłamie ./??
//ostrzegam przed wzajemnym obrażaniem się - apel do krzychu26 i Przem@s
//lucbach
Przemas, co ty robisz? zobacz kiedy ten post był napisany!!
Ci ludzie są śmieszni, byle posta nabić... Za co lucbachu
ja mam ostrzeżenie, ja już tamtego nawet nie pamiętam
a on tutaj jakieś swoje filmy wkręca...
Gralem sobie wlasnie przed chwilka 2v2 na gorzystym kraju. Bez przerwy cos sie dzialo... To praktycznie same bitwy kusznikow byly przez prawie dwie godziny manewrowalismy wojskiem na lewo i prawo. Az tu nagle jednemu z nas sie gra juz troszke znudzila i wyszedl z gry(moj sojusznik) Po jego wyjsciu gra zaczela wariowac i kazdy na ekranie widzial co innego. Wiedzialem ze taki bug wystepuje w TPR ... Tutaj tez ?? Mial ktos cos takiego?? I czy to spowodowane bylo wyjsciem z gry 1 gracza ??
Ja to miałem dopiero błąd normalnie bierze pomocnik deski z tartaku i idzie w połowie drogi do spichrza używa jej jako deskorolki i jeżdzi na niej miał ktoś co ś podobnego
ja milem dosc korzystnego buga jak w kampanii TSK przycodzili do mnie wrogowie(bo czasem atakują no nie)to jak podeszli to zmieniali kolor z zołtego na czerwony dziwne ale fajne no nie
Ostatnio zmieniony 19 mar 2009, 10:16 przez Adijos, łącznie zmieniany 1 raz.