Szukam gry 'Fable Zapomniane opowieści'

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Szukam gry 'Fable Zapomniane opowieści'

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bartek007 »

Witam, tak jak w temacie szukam takiej gry. Szukałem na aukcjach ale wszędzie za drogo ! Nie wiem czy nie kupić pirata, bo oryginał miałem, ale płyta poszła w dysku po 6 instalacji gry :( . Czy ktoś ma ową grę ? Jeśli tak to proszę pisać.
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Niestety nie pomogę. Me źródło było w posiadaniu tej gry, lecz niestety już nie jest.
krystianos14
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krystianos14 »

Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Super są te linki tylko jest jeden problem. Ściąganie tylu partów zajmie z rok ... :cry: Nie pogram sobie już :cry: . Szkoda, bo gra kosztuje 50 zł, a ja prezentu nie dostane przez następne 2 lata, bo tyle będą spłacane raty za PC-ta.
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Niech Ci kumpel ściągnie i przyniesie na cd.
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Problem w tym, że kumpel też ma stałe IP :?
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

To do kumpeli.
K'czemu ten temat ma służyć jeszcze?
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Kumpela ma też stałe IP, problem w tym, że wszyscy moi koledzy mają stałe IP bo mają BATERA (to taka sieć "blokowa"). Temat służy do tego, że ktoś może posiadać pirata i mógłby mi go sprzedać ! Nigdy jeszcze nie kupiłem pirata ...
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Idź na rynek i kup za 15 zł.
Na pewno masz jakieś znajomości, w końcu prawie każdy je ma. Z pewnością znajdzie się ktoś, kto Ci to skombinuje za darmo nawet. Poszukaj kogoś z neostradą, bo wątpię by wszyscy Twoi znajomi mieli tego samego neta. Czemu uważasz, że ściągałoby Ci się rok? Przez ile ciągnie Ci 100MB?
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Mój kolega też ma stałe IP, a jakoś ściąga gry jak FIFA 08 itd, więc jak Fable tak bardzo Ci się podoba to warto poświęcić na niego trochę czasu.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2008, 19:35 przez DeBe, łącznie zmieniany 1 raz.
Odpowiedz