Niepoprawione bugi w grze
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
A ja miałem taki bug w gre (misja 3 TPR):
rekruci wroga nagle zapragnęli świerzego powietrza. Spacerowali więc, ale akurat pod mój front
.Nie chciałem niepotrzebnej bitwy, więc odwróciłem łucników. mimo to wieże obronne ostrzelały ich kamieniami. Jeden jednak cale nie zginą, tylko nagle przemienił się w kamień, i pod taką postacią spacerował!
Było to przed zainstalowaniem patha
rekruci wroga nagle zapragnęli świerzego powietrza. Spacerowali więc, ale akurat pod mój front
Było to przed zainstalowaniem patha
gg: 3151723
Hehe
Jednym takie bugi się podobają, bo bez żadnych przekrętów przejdą misje, nie przejmując się jak grałoby się normalnie, na prawdziwym poziomie... A przecież prawdziwy poziom to jest to
Bez żadnych bugów, bez kodów, tylko po prostu czysta gra => czysty poziom. Chyba się zgodzisz ze mną Adm
Długo już grasz w K&M
Długo już grasz w K&M
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE
hehe, no nie
wyobraź sobie chodzący kamień
ciekawe, czy on skakał z pola na pole, czy pełzł, czy może SZEDŁ (choć to byłoby sobie na prawde trudno wyobrazić) :?Jakbyś to określił Adm? Do czego było podobne to przemieszczanie się kamienia 
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
podobno turlali się i po chwili znó odmieniali w rekrutów. A ja mam kolejny (koleeeeejny) bug, o którym sobie przed chwilką przypomniałem mianowicie nie można robic wielkich oddziałów (około 100 jednostek) bo żołnierze wariują, łażą bez sensu we wszystkie strony,
nie można ich ustawic i w oddziale jest więcej niż jeden dowódca
nie można ich ustawic i w oddziale jest więcej niż jeden dowódca