Niepoprawione bugi w grze

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Łukasz_
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Łukasz_ »

tak jak przesunąłem ekran to wszystko wróciło do normy. A z tym kamieniarzem to było w misji 5
Awatar użytkownika
Mullen
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mullen »

:) nie zrobilęś żadnego screen`a ani nic takiego? Bo ciekaw jestm jak to wyglądało... (z tym kamieniarzem)
Wykuć miecz-ruda węgla i stop żelaza
Zbić drewnianą tarcze-dwie deski
GRAĆ W UKOCHANE K&M-BEZCENNE
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Adm »

A ja miałem taki bug w gre (misja 3 TPR):

rekruci wroga nagle zapragnęli świerzego powietrza. Spacerowali więc, ale akurat pod mój front :evil: .Nie chciałem niepotrzebnej bitwy, więc odwróciłem łucników. mimo to wieże obronne ostrzelały ich kamieniami. Jeden jednak cale nie zginą, tylko nagle przemienił się w kamień, i pod taką postacią spacerował!

Było to przed zainstalowaniem patha
gg: 3151723
Awatar użytkownika
Mullen
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

yyy.....ale jazda....rekrut przemienia się w kamień i spaceruje... grubo, grubo :zamurowany: oczywiście wierze Ci, ale to się wydaje takie niewiarygodne...
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Natomiast w następnej misji było coś o wiele bardziej wiarygodnego :arrow: Wojskom wroga coś odbiło, i spokojnie spacerowali sobie po całej planszy, nie zwracając uwagi, że wkroczyłem do jednej z ich wiosek :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mullen
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Hehe :D Jednym takie bugi się podobają, bo bez żadnych przekrętów przejdą misje, nie przejmując się jak grałoby się normalnie, na prawdziwym poziomie... A przecież prawdziwy poziom to jest to :!: Bez żadnych bugów, bez kodów, tylko po prostu czysta gra => czysty poziom. Chyba się zgodzisz ze mną Adm :?: :niedowiarek:

Długo już grasz w K&M :?:
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Oczywiście :!: dlatego tej misji nigdy nie przeszedłem, bo było takie zamieszanie na "boisku", że dałem sobie spokuj, a później poziomu mi się nie chciało przechodzić :maslaneoczy:
Łukasz_
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

już gdzieś na forum pisano o rekrutach zamienianych w kamienie chętnie bym to zobaczył jakoś nie moge sobie tego wyobrazic, to musi byc śmieszny widok :)
Awatar użytkownika
Mullen
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

hehe, no nie :D wyobraź sobie chodzący kamień :P ciekawe, czy on skakał z pola na pole, czy pełzł, czy może SZEDŁ (choć to byłoby sobie na prawde trudno wyobrazić) :?Jakbyś to określił Adm? Do czego było podobne to przemieszczanie się kamienia :?:
Łukasz_
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

podobno turlali się i po chwili znó odmieniali w rekrutów. A ja mam kolejny (koleeeeejny) bug, o którym sobie przed chwilką przypomniałem mianowicie nie można robic wielkich oddziałów (około 100 jednostek) bo żołnierze wariują, łażą bez sensu we wszystkie strony,
nie można ich ustawic i w oddziale jest więcej niż jeden dowódca :coongada::
Odpowiedz