Konkursy zmierzają do końca (28.03.2008)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Konkursy zmierzają do końca (28.03.2008)

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Ten, który "sponsoruje literka W" i "Best New Mission Prize" - to dwa nadal trwające konkursy, które dotyczą gry "Knights and Merchants". Pierwszy z nich, organizowany przez knights.sztab.com, kończy się za sześć dni (3 kwietnia). Przypomnijmy: należy ułożyć tekst od 20 do maksymalnie 60 wyrazów, w którym każdy wyraz (bez wyjątku!) będzie się zaczynał od litery "W". Dodatkowym warunkiem jest tematyka - ściśle lub choć po części związana z grą "Knights and Merchants". Dziękujemy za już nadesłane prace (należy je zgłaszać pod adresem www@knights.sztab.com) i prosimy o kolejne. Niech dodatkową zachętą będzie wiadomość, że rozważamy poszerzenie puli nagród (do tej pory jest to jeden unikalny notes knights.sztab.com). Oryginalny news o tym konkursie znajduje się tutaj.

Drugi konkurs, nazwany "Best New Mission Prize" ("Nagroda na najlepszą nową misję"), zorganizował Lewin, twórca edytora misji do gry "Knights and Merchants". Na nadsyłanie prac macie jeszcze 13 dni, bowiem zakończenie konkursu organizator przewidział na 10 kwietnia. Szczegóły tego konkursu opisaliśmy 14 lutego.

Zachęcamy każdego Fana K&M, by wziął udział choć w jednym z tych dwóch konkursów - nagrody czekają, podobnie jak organizatorzy na Wasze zgłoszenia ;-).
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Mathias
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mathias »

Właśnie wysłałem mój tekst na konkurs pod patronatem ,,w" ;). Mam nadzieję, że dojdzie (e-mail na vp.pl). Ile osób już bierze udział?
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Już wysłałem swoją misję niestety z własną fabułą co zmniejsza moje szanse :P. Ducha ostatnio nie ma więc wysłałem misję bez niego.
Jednak jak wróci i napisze fabułę jak to on najlepiej potrafi :), to wyślę jego fabułę Lewinowi żeby dołączył ją do misji. Mam nadzieję, że Duch mnie zrozumie :/.
Chciałbym mu tutaj podziękować za pracę którą włożył we współtworzenie kampanii. Dziękuję i mam nadzieję na dalszą owocną współpracę :).
Odpowiedz