Czuję się głupio, że wymieniłem tylko jeden tytuł, hehe. Trzeba to nadrobić...
Poniżej wrzucam kilka moim zdaniem ciekawszych tytułów z Windowsa, Amigi, DOS'a, oraz PSX1:
- Battle Arena Toshinden 2
- Medal Of Honor 2: Underground
- Trylogia Eye Of The Beholder z dwójką na czele
- Lost Vikings 1 i 2
- Cannon Fodder
- Harvest Moon: Back To Nature
- Harvest Moon: Back To Nature for Girls (^^)
- Lands Of Lore
- Morrowind
- Oblivion
- Heroes III-V
i tym podobne...
Teraz doszło (pożyczone od kolegi) Harry Potter i Zakon Feniksa (jestem fanem serii) oraz Sacred Podziemia.
PS: O KaM-ie nie pisze bo to oczywiste
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Och, Harry Potter też jest niezły. Jednak w część IV nie grałem więcej, aniżeli 2 dni. Jest fatalna. Z fajowskiej gry powstała jakaś ściera do butów. Grałem w część 1. na PSX1 i muszę stwierdzić, że nigdy jeszcze nie widziałem gry tak dobrze oddającej treść książki. W filmie nie zawarto wielu, wielu scen. Wersja Pottera na PSX1 jest zdecydowanie dokładniejsza... tyle jest w niej rzeczy, jakie były w książce, a jakich szkoda, że nie było na filmie... W wersję na PC nie grałem, jednakże jest zdecydowanie gorsza od PlayStation'owej, a wnioskuję to po filmiku z przejścia całej gry, jaki pobrałem z neta. Cała magia idzie w odstawkę i ustępuje miejsca nowemu pomysłowi, który moim zdaniem jest kiepawy. Pamiętam, że bardzo mi się muzyka podobała, i że byłem cały uradowany, gdy znajome motywy muzyczne znalazły się i w drugiej, i w trzeciej części.
IV to czara ognia i ... zgadzam się co do gry. W 5 części jest o 99 nieb lepiej no i jest swoboda i czary rzuca się przez odpowiednie ruchy myszki a nie automatycznie
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Tak, pierwsze części to były platformówki. IV ( ) i V są znacznie poważniejsze i nie wiem czy +7 bo ja mam + 13 i miałem kłopot mały z opanowaniem Reparo (ale to wina myszki raczej, ciężko chodzi, przydała by się nowa), a i czasem trzeba pomyśleć. No i są też części z horror-ów bo tam są duchy ...
A kto powiedział że ja się ich boje Tu bardziej chodziło o niejaką 6 letnią dziewczynkę o które moi rodzice mówią "to córka twojej cioci" ... Chodź ona lubi prawie bezgłowego Nicka