No i doczekaliśmy się. Oczywiście dużo brakuje mu do doskonałości, ale teksty da się zrozumieć.
Link: http://www.google.com/translate_t
Google Translator z językiem polskim!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Google Translator z językiem polskim!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Hahahah można się nieźle uśmiać xD
Przykładowy post zozola po polsku i prztłumaczony po angielsku:

Przykładowy post zozola po polsku i prztłumaczony po angielsku:
Aktualnie siedzę przy kompie (u babci) na którym KaM nie chodzi i oglądałem tylko screeny (cud że się strona załadowała ). Misja wygląda ciekawie, tylko mapa na oko trochę płaska, ale jak wrócę to chętnie zagram
Ale mniej więcej da się coś zrozumieć więc jest gitWe sit at kompie (at the grandmother) on which it is not KaM and I saw only screens (a miracle that the party załadowała ). ).The mission looks interesting, but the map a little flat on the eye, but as I get back, we'll be happy to play
Rety, jacy wy szybcy jesteście. Ubaw z tego miałem o 7:00 rano, gdy to tłumaczyłem sobie z ciekawości jeszcze lepsze teksty, by zyskać w efekcie pseudo-żargon informatyczny, który mógł faktycznie rozbawić. Dla prostego przykładu, jak to można wszytko wyczaić. Polecam podejść do tego, jakoby nie znało się konspektu rozmowy.
Translacja:
WHO CARES ABOUT THAT CRAP? That is not important! I know plenty of people who are JUST LIKE THAT and I know nothing about their sex-lives, because I don't care.
Translacja:
Who cares about that CRAP? To nie jest ważne! Znam mnóstwo ludzi którzy są just like that i wiem nic o ich płeć życia, bo nie opieki.