Polska - Niemcy na EURO 2008. Obstawiamy!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Polska - Niemcy na EURO 2008. Obstawiamy!
Podawajcie swoje propozycje, zobaczymy kto dobrze obstawi. Może nie będzie to zbyt patriotyczne, ale obstawiam:
Polska - Niemcy 0-2
Polska - Niemcy 0-2
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Świetnie, że założyłeś taki temat
. Sam miałem taki zamiar.
Uważam, że polska kadra jest o wiele lepsza niż wcześniej, nasi piłkarze są dobrze wytrenowani.
Niemcy przegrają 1:2. Dlaczego? A no dlatego, że polska reprezentacja ma świetnych graczy, a Niemcy nie obejdą się bez strzału bramki. Taki zespół.
Co do Twojej propozycji lucbachu, uważam, że Polsce należy się przynajmniej jeden gol
.
Uważam, że polska kadra jest o wiele lepsza niż wcześniej, nasi piłkarze są dobrze wytrenowani.
Niemcy przegrają 1:2. Dlaczego? A no dlatego, że polska reprezentacja ma świetnych graczy, a Niemcy nie obejdą się bez strzału bramki. Taki zespół.
Co do Twojej propozycji lucbachu, uważam, że Polsce należy się przynajmniej jeden gol
Ja tam nie wiem jak nasi teraz grają, ale poprzednio mieliśmy dobrą obronę i słaby atak. Na obronę niemców za bardzo nie było kiedy patrzeć, bo kamera była przy naszej bramce
.
Uważam, że układ 10:0:0 byłby dla nas najkorzystniejszy i mógłby nas doprowadzić do remisu.
Ale Leo nie będzie na tyle genialny co ja więc obstawiam 3 do jaja dla niemców. I ci wszyscy co kupili telewizory w media markt będą zrywać włosy z głowy buhahahahahah!
Uważam, że układ 10:0:0 byłby dla nas najkorzystniejszy i mógłby nas doprowadzić do remisu.
Ale Leo nie będzie na tyle genialny co ja więc obstawiam 3 do jaja dla niemców. I ci wszyscy co kupili telewizory w media markt będą zrywać włosy z głowy buhahahahahah!
Mimo iż Niemcom nigdy nieszło w mistrzostwach lecz się dostawali,
Polacy są pierwszy raz więc odbastawiam.
Niemcy - Polska 2:1

Z tymi telewizorami to jest tak że oni zapłacili normalnie peniędzmi
za te odbiorniki lecz jeśli polska wygra to zwrócą im pieniądze za
zakup.
Polacy są pierwszy raz więc odbastawiam.
Niemcy - Polska 2:1
Coś koło 21:00.robi29 pisze:
PS: A tak to, o której jest ten mecz?
Z tymi telewizorami to jest tak że oni zapłacili normalnie peniędzmi
za te odbiorniki lecz jeśli polska wygra to zwrócą im pieniądze za
zakup.