Odtwarzacz MP3 i inne nagrody (...)! (11.06.2008)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Ja mam pytanie organizacyjne. W tekście newsa(regulamin) napisano, że w przypadku opisów do np. skryptów(ta kategoria mnie interesuje, bo w niej jestem dobry) należy dodać screeny. I tu pojawia się moje pytanie. Mianowicie: czy trzeba się babrać w edytorze tekstu, żeby "oblać tekstem" screeny? Czy też wystarczy, że napiszę poradnik i np. ponumeruję akapity i następnie ponumeruję screeny, które dla danego numeru akapitu by odpowiadały? Jak to rozwiązać? Proszę o w miarę szczegółowe wyjaśnienie tej kwestii.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Filusie, oczywiście nie trzeba. Dominuje tu raczej pragmatyka, niż sztywne trzymanie się reguł. Rzecz jasna, że jeżeli zrobisz screena, to sensowne nie jest jeszcze pisanie po nim, żeby było nieczytelnie. Fajnie jednak, gdybyś zaznaczył na screenie (Ty i każdy, kto weźmie udział w tym konkursie) to, czego dotyczy Twój opis. Zaproponowany przez Ciebie sposób też mi się podoba, zrób to tylko tak, żeby było wiadomo, że to jest akurat ten, a nie inny fragment tekstu, o którym piszesz w danym akapicie.
Khelbenie, dla mnie jest ważne, kto się pod tym podpisze
.
Khelbenie, dla mnie jest ważne, kto się pod tym podpisze
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com