Polska-Austria - mecz ostatniej nadziei - obstawiamy!!!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Trochę Off-topu. Po meczu rozpocząłem kalkulacje i doszedłem do takiego wniosku, że mamy ostatniego sojusznika zwanego po prostu - matematyka. Pokażę to może w formie tabeli:DeBe pisze:A ja myślę, że będzie 1:1...Bye, Bye EURO!!!
1. Chorwacja (6 pkt, 2 Z, 0 R, 0 P, 3 G+, 1 G-, +2)
2. Niemcy (3 pkt, 1 Z, 0 R, 1 P, 3 G+, 2 G-, +1)
3. Austria (1 pkt, 0 Z, 1 R, 0 P, 1 G+, 1 G-, 0)
4. Polska (1 pkt, 0 Z, 1 R, 0 P, 1 G+, 2 G-, -1)
I teraz:
1. Niemcy muszą przegrać z Austrią jedną bramką różnicy. Jeżeli Niemcy wygrają, albo Austria strzeli więcej bramek - jedziemy do domu.
2. Jeżeli wygramy z Chorwacją dwiema bramkami, a Austria wygra z Niemcami jedną bramką - wchodzimy dalej.
3. Jeżeli nie wygramy różnicą dwóch bramek z Chorwacją - jedziemy do domu.
Tak więc - nie wszystko stracone. Faktem jest, że sędzia tego karnego wydrukował (nie pierwszy wydrukowany gol na EURO), ale musimy grać dalej...
Crimson (king) Michailoff
Święta racja. Mecz ostatniej nadziei wcale nie zależy od nas, a od Austrii. Jeżeli Austria wygra - trzeba dołożyć wszelkich starań, by tylko pokonać Chorwację, która okazała się lepsza od Niemiec. Czy mamy szanse? Oczywiście. Ale potrzeba nam silnej drużyny i wsparcia ze strony kibiców. No i szczęścia w meczu Austria - Niemcy.
Mecz ostatniej nadziei - 19.06.08r
Mecz chwały narodowej
- 20.06.08r
Pamiętajcie, że nawet jeśli przegramy - dotarliśmy do EURO. Jesteśmy jednymi z najlepszych, niestety pokonanych przez krętactwo i chamstwo
symulanta i zapewne przekupionego sędziego, bo takie oskarżenia po widocznych ostatnich minutach są słuszne.
Mimo tego - 19 zapraszam wszystkich przed TV. Kibicujmy! Gdy szczęście dopisze - musimy wygrać. Miłego!
Mecz ostatniej nadziei - 19.06.08r
Mecz chwały narodowej
Pamiętajcie, że nawet jeśli przegramy - dotarliśmy do EURO. Jesteśmy jednymi z najlepszych, niestety pokonanych przez krętactwo i chamstwo
symulanta i zapewne przekupionego sędziego, bo takie oskarżenia po widocznych ostatnich minutach są słuszne.
Mimo tego - 19 zapraszam wszystkich przed TV. Kibicujmy! Gdy szczęście dopisze - musimy wygrać. Miłego!
Dlaczego zawsze my?! Nawet nasi komentatorzy i specjaliści gadają, że to było nie fair. Tam z tyłu był większy faul na naszym obrońcy! A ten łysy... podyktował karnego. Leo dobrze zrobił, że protestował. Jeszcze mu przywalić powinien! Kurde jeszcze ten blondas wcześniej prowokował! Jedziemy do domu przez głupiego sędziego. Bał się gospodarzy czy co? Może jutro ochłonę, bo dzisiaj mam ochotę mu przywalić.
Dla mnie to my byliśmy lepsi i to my wygraliśmy.
Dla mnie to my byliśmy lepsi i to my wygraliśmy.
A już tym bardziej nie powinien powtarzać wolnego! Przecież ten blondasek sprowokował naszego obrońce i to bardzo chamsko. Gdyby nasz napastnik coś takiego zrobił ich obrońcy, sędzia pewnie wlepiłby żółtą kartkę, bo wyraźnie sędziował po gospodarsku. Ten gol ze spalonego to tez nie do końca prawda, bo jedni mówią, że był, a drudzy, że nie. Poza tym przy akcji Austrii dwóch na naszego bramkarza, był także spalony więc widać, że ten sędzia wyraźnie przysypiał albo ktoś go przekupił. Jak przyjedzie na MŚ do polski, to długo dobrego stanu zdrowia nie zatrzyma.
"Autor: Gość: GOSC IP: *.icpnet.pl 13.06.08, 13:54
Dodaj do ulubionych Skasujcie
Odpowiedz
wisilek calego zespolu przekreslil jeden czlowiek-sedzia WEBB!!! MOJ
10-CIO LETNI SYN GRAJACY NA CODZIEN W KLUBIE plakal z zalu, zlosci-
pyta sie mnie -po co ma sie meczyc,starac kiedy jeden czlowiek moze
wszystko przekreslic-caly wysilek zespolu-moze sedzia WEBB mu
odpowie bo ja nie potrafie!!!"

"Autor: Gość: GOSC IP: *.icpnet.pl 13.06.08, 13:54
Dodaj do ulubionych Skasujcie
Odpowiedz
wisilek calego zespolu przekreslil jeden czlowiek-sedzia WEBB!!! MOJ
10-CIO LETNI SYN GRAJACY NA CODZIEN W KLUBIE plakal z zalu, zlosci-
pyta sie mnie -po co ma sie meczyc,starac kiedy jeden czlowiek moze
wszystko przekreslic-caly wysilek zespolu-moze sedzia WEBB mu
odpowie bo ja nie potrafie!!!"

Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, 18:34 przez Kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.