Forum o UFO
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- doman100
- Użytkownik Forum
Forum o UFO
Siema chciałem powiedzieć że zakładam z kolegami nowe forum o UFO pod adresem:
www.ufoki.phorum.pl
Wbijajcie tu jak najczęściej i rozgłoście to gdzie się da bo nowe forum potrzebuje użytkowników. Mam nadzieję że ufoki.phorum.pl za kilka miesięcy będzie niezłym forum dzięki wam. Z góry dzięki!!!
www.ufoki.phorum.pl
Wbijajcie tu jak najczęściej i rozgłoście to gdzie się da bo nowe forum potrzebuje użytkowników. Mam nadzieję że ufoki.phorum.pl za kilka miesięcy będzie niezłym forum dzięki wam. Z góry dzięki!!!
Westess krutue szaleń
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
O, widzę, że wygląd ewoluuje. Dobrze jednak, gdybyście raz go ustalili, bo już miałem wątpliwości, czy wszedłem na tę samą stronę co poprzednio
. Z czarnym wyglądała moim zdaniem lepiej i bardziej pasowała do tematyki, której dotyczy forum. Zróbcie też coś z tymi obrazkami, które pokazują, czy są nowe tematy. Zróbcie je z talerzami ufo, istotami czy coś w ten deseń...
Życzę powodzenia!
Życzę powodzenia!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Hehehe!
UFO istnieje! To nie możliwe żeby nasza jedyna planeta miała życie w całym wszechświecie. Już nawet mówią, że na Marsie było kiedyś życie, bo jest tam woda w stanie stałym (dla niezorientowanych to lód).
PS: Daman100 razi mnie w oczy wygląd forum, daj jakiś ciemny, może tło kosmosu i słuchaj się porad Lucbacha.
UFO istnieje! To nie możliwe żeby nasza jedyna planeta miała życie w całym wszechświecie. Już nawet mówią, że na Marsie było kiedyś życie, bo jest tam woda w stanie stałym (dla niezorientowanych to lód).
PS: Daman100 razi mnie w oczy wygląd forum, daj jakiś ciemny, może tło kosmosu i słuchaj się porad Lucbacha.
W jednej sprawie się z Tobą zgodzę robi, a w jednej nie...otóż UFO to inaczej niezidentyfikowany obiekt latający, więc odnosi się to raczej do tych "fruwających" talerzy robiących kręgi w zbożu i dziwadeł porywających ludzi. Dlatego moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak UFO, to tylko wyobraźnia ludzi. Wierzę za to w życie na innych planetach, gdyż rzeczywiście wielce prawdopodobne, że takie istnieje. To oczywiście mój punkt widzenia i nie każdy musi się z nim zgodzić...robi29 pisze:Hehehe!![]()