Może troche za późno ale KIT . Mam na imie Przemek (z czego nazwa loginu), mam 14 lat, lubie grać w gry strategiczne, przygodowe, RPG oraz sportowe. Moją ulubioną grą strategiczną jest Stronghold 2 oraz K@M . Lubie ludzi którzy walą prosto z mostu. To tyle . Troszke przymało.
Witam Serdecznie!
Postanowilem wkoncu cos napisac na Waszym forum po kilku godzinnym czytaniu naprawde ciekawych rzeczy.
W gre gralem kiedys za dzieciaka niestety plytka mi pekla i kariera sie skonczyla.
Wczoraj gre znalazlem i wlozylem do napędu
Niesamowite uczucie Znowu poczuc tę grę.
Żmudne są te standardowe przywitania
Piszac kolejne posty na owym forum bedziecie poznawac mnie coraz bardziej
Mam nadzieje ze bede sie tu dobrze bawil
Pozdrawiam !
Kamyk pisze:Witam wszystkich i zachęcam do miłego pisania o waszych przeżyciach z Knights and Merchants oraz do zagrania w nowe misje .
Był gdzieś w sumie kiedyś temat "Nasze KaM'owe przygody", w którym to liczni forumowicze (z umiejętnością wysłowienia się) opowiadali jak to wieki temu się z kumplami przez sieć tłukli, lub ile taktyk opracowywali by wybronić się przed najazdem adwersarzy na nasze ziemie. Nie wiem, czy temat ów przetrwał do dzisiaj, ale warto sprawdzić, odkopać co się da i nie zakładać na wszelki wypadek nowego tematu specjalnie dla poopowiadania sobie dawnych czynów.
Uuu... repryza tematu znacznie biedniejsza od jej poprzedniczki. No, ale nie tutaj o takich gadkach będziemy smęcić, ponieważ winniśmy witać w tym miejscu nowych. Witamy, witamy!