O tak takie typowanie jest przy skojarzeniach dużo dużo lepszą zabawą.
Tylko za bardzo nie wiem kiedy są mecze ligowe więc musielibyście pisać godziny i daty jeśli można . Ja jestem za wprowadzeniem typowania na jesień.
lucbach pisze:Forum bukmacherskie nam się zrobi . Ale jasne, można to zrobić, jeden koordynator by się tylko przydał (Michailoffie...?).
(post off-topic) Zobaczymy . Na razie są wakacje, więc można to przemyśleć. Trzeba to tak zrobić, żeby nam się nie porobił w tym temacie po prostu burdel. Proponuję, by tam były tylko i wyłącznie typowania wyników, bez komentarzy. Trzeba przemyśleć każdą opcję. A że jest miesiąc czasu (wtedy startuje angielska futbolowa Premier League) - to można przemyśleć każdy wariant.
Cav pisze:Ja proponowałbym typowanie najlepszych lig świata (angielska, hiszpańska, włoska, francuska, niemiecka) i polskiej oczywiście
Na pewno piłkarskie ligi będą. Zastanawiam się także nad innymi dyscyplinami sportu, ale w ostateczności skończy się piłką nożną. Gdyby było kilka sportów (do piłki nożnej wrzucamy siatkówkę, koszykówkę, piłkę ręczną, hokej) to mógłby wtedy powstać olbrzymi chaos. Dlatego trza to przemyśleć w sposób staranny, by nie było w tymże temacie żadnego burdelu.
Przyznaję się! Nie oglądałem meczu finałowego, bo mnie wtedy w mieście nie było, tylko na wsi, odpoczywałem.
Typowałem na Hiszpanię, bo jest to dobra reprezentacja.
PS: Hurra! Mam pierwsze miejsce w typowaniu! Jestem za zakładami bukmacherskimi, szczególnie: piłki nożnej, siatkówki i hokeja. Oczywiście polskich lig.