Lol... ależ mnie bawią takie prośby
Ja mam tą grę, ale nie zamierzam Ci przesyłać... w ogóle myślisz, że ktoś zrobi to o co prosisz? A tak poza tym nie tylko znaczek kosztuje, ale i płyta... (nie no padam... )
No cóż. Bardzo mi zależy na tej grze i nie wiem z jakiego powodu nie miałbyś mi przegrac płytki. Może brak czasu?? Mam nadzieję, że ktoś chętny do pomocy jeszcze się odezwie.
Grałem skonczylem na 9 misji gdzie musiales powstrzymac konwój anglików i zdobyc 2 lub 3 miasta nudna gra na twoim miejscu bym wolal troche wiecej zaplacic za neta i se sciagnac
No tak, tylko, że w Googlach znalazłem tylko dema a na torrentach nikt nie seeduje tej gry a peerów jest też kilka i pobiera mi z prędkością 0,5 kB/s . No i chcę zdobyc jakąś tą grę... Srawdzę jeszcze różne czasopisma (CD Action, Play, kśGRY) - może akurat będzie ta gra...
Ta gra była w "Komputer Świat Gry" jakieś 2-3 lata temu. http://peb.pl/strategiczne-ekonomiczne/ ... -inne.html- W pierwszym poście gość daje Robin Hooda... zauważ, że dorzuca także Joannę d'Arc. Możesz ściągnąć wszystko to będziesz miał tą swoją wymarzoną gierę (aczkolwiek marną).