Czy Patch ten zmienia Kampanię TSK na płycie TPR do wersji oryginalnej, czy też mimo wszystko misje w kampanii TSK z TPR różnią się on oryginalnego TSK
Patch SR2
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Patch SR2
Mam pytanko odnośnie Patch'a SR2, gdyż niegdzie nie znalazłem na nie odpowiedzi.
Czy Patch ten zmienia Kampanię TSK na płycie TPR do wersji oryginalnej, czy też mimo wszystko misje w kampanii TSK z TPR różnią się on oryginalnego TSK
- Michailoff
- Moderator
Re: Patch SR2
Powiem jasno - ten patch poprawia błędy w TPR i tylko w dodatku. Oczywiście błędne misje z kampanii TSK zostają zastąpione przez ich oryginalne odpowiedniki, a także zostają zmienione drobne rzeczy, jak ryby w zbiornikach itp...AdrianC pisze:Mam pytanko odnośnie Patch'a SR2, gdyż niegdzie nie znalazłem na nie odpowiedzi.
Crimson (king) Michailoff