Swiat Gier
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Swiat Gier
Witam ponownie dziś chce wam przedstawic strone http://monster-man.blog.onet.pl/ jest to strona na której umieszczam róźne gierki. Pierwsza z nich to oczywiście K&M (znajduje się tam link do pobrania K&M).
Ostatnio zmieniony 29 lip 2008, 11:26 przez Kamson, łącznie zmieniany 1 raz.
Macie problemy ze ściąganiem gier... znalazłem Tropico w minutę.sowa pisze:Stary skołuj na tą stronkę grę Tropico to będziesz wielki... szukam tej gry i szukam i nie mogę znaleźć
Jeśli chodzi o bloga: FATALNY!!! W ogóle nie czytelny i szczerze powiedziawszy chętniej patrzyłem się na reklamę Lecha niż na to co pisze pod spodem (z resztą i tak nic tam nie było).
Człowieku... ty potrafisz tylko krytykować... może masz za dużo kompleksów i tak wszystkich krytykujesz....
Jak znalazłeś Tropico w minutę to mógłbyś łaskawie wrzucić linki...
Jak znalazłeś Tropico w minutę to mógłbyś łaskawie wrzucić linki...
Ostatnio zmieniony 16 lip 2008, 19:08 przez sowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, ja uświadamiam tylko ludziom... mniejsza o to (resztę zna Khelben). I mylisz się sowo, ja kompleksów nie mam... a krytykuję, bo lubię.sowa pisze:Człowieku... ty potrafisz tylko krytykować... może masz za dużo kompleksów i tak wszystkich krytykujesz....
Nie... nie mógłbym. Szukanie nie boli...sowa pisze:Jak znalazłeś Tropico w minutę to mógłbyś łaskawie wrzucić linki...
Popracuj Kamsonie nad estetyką i dorzuć trochę więcej informacji do tego bloga, a jeszcze coś z tego będzie...
DeBe pisze:Jeśli chodzi o bloga: FATALNY!!! W ogóle nie czytelny i szczerze powiedziawszy chętniej patrzyłem się na reklamę Lecha niż na to co pisze pod spodem (z resztą i tak nic tam nie było).
Zgodzę się z Tobą.Na blogu znalazłem mnóstwo błędów,tekst wcale nie zachęca do pobrania gry.Tekst jedynie można dostrzec(a co dopiero przeczytać)po zaznaczeniu go myszką.
Jeszcze długa droga zanim z tego będzie coś konkretnego,o ile kiedyś będzie.
Jakby nie było było bardzo miło.