Kamson pisze: Znacie moze jakas gierke o której moge napisac ?
Majesty
Z serii Command and Concuer: Red Alert II, Tiberian Sun, Generals
Heroes of Might and Magic (III i V, czwórka się nie przyjęła)
Earth 2150
Chessmaster 9000
Kroniki Czarnego Księżyca
Pierwsze tytuły, które przychodzą mi do głowy, głownie dlatego, że najlepiej je pamiętam.
Cóż, takie akcje średnio mi się podobają, na tegoż bloga nie wbijałem, ale listę gier przeze mnie polecanych mogę tu jak najbardziej wypisać (wiele tytułów może się powtarzać). Oto ona (w nawiasach z małą czcionką moje komentarze):
Command&Conquer - Oba Red Alerty, Tiberian Sun. Heroes of Might and Magic - Wszystko. Worms - Worms+, 2, Armageddon, World Party(później seria schodzi na psy). Commandos - Behind Enemy Lines, Beyond the Call of Duty. Baldur's Gate - Wszystko(obie znam prawie w całości na pamięć). The Elder Scrolls - Morrowind, Oblivion(we wcześniejsze nie grałem). Gry Blizzarda (WarCraft, StarCraft, Diablo, starsze gry) - Wszystko(nie mieli słabych gier, o czym pisałem). GTA - Wszystko prócz San Andreas(za wielkie toto). Mafia: The City of Lost Heaven(IMO ta gra strzaskała konkurencję Rockstara (GTA) na tysiące drobnych kawałków). Prince of Persia - Wszystko(choć część druga słabsza od reszty, w część trzecią i szóstą nie grałem). Europa Universalis - Mroczne Wieki(w resztę nie grałem). Age of Empires - Wszystko(choć w III nie grałem) Settlers - 2(to właśnie ta gra jest najbliższym przodkiem KaM...). Tony Hawk Pro Skater - 2, 3, 4(w jedynkę nie grałem, później schodzi na psy). Medal of Honor: Allied Assault(plaża Omaha - i wszystko jasne). Quake - 1, 3(dwójka słabsza, o czwórce nie mówię, bo nie grałem). Need for Speed - Porsche(mistrzostwo serii znakomitych do czasu samochodówek, wcześniejsze trochę słabsze, o późniejszych (poza Underground I) lepiej nie mówić).
To na razie wszystko. Jak coś mi do łba wpadnie, to dopiszę do tej listy...
chodzi mi o takie gry do których można znaleść download . Bo naprzykłąd do Age of Empaire II nie mozna chyba że demo . Zapisze sobie tytuły tych gier i zobacze które warto opublikować
Edit//
Michaloff coraz bardziej cie lubie za tą gre Mroczne Wieki moja ulubiona