4 misja again

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
PAWEX
Użytkownik Forum

4 misja again

Post autor: PAWEX »

Witam wszystkich użytkowników.

Może przejdę do rzeczy:

No więc mam problem z Misją 4 w kampanii TSK. Nie jest to ta misja opisana na stronie, ale taka ze spichrzem na środku, graczem zielonym i żółtym.

No więc tak: Nie atakowałem zielonego tylko rzuciłem się na żółtego. Wybiłem mu całe wojsko, spichrze i warownie. Jakie budynki jeszcze powinienem zburzyć? Gdy chciałem szkołę, to gra sie konczyla, więc to chyba nie o nią chodzi, może o warsztaty płatnerskie czy coś takiego?

Będę wdzięczny za pomoc, bo nie chcę grać jak jakis cziter na kodach >.<
Awatar użytkownika
danols_pl
Użytkownik Forum

Post autor: danols_pl »

muszisz zniszczyć szkołę spichrz i warownie a potem na dole mapy od pierwszego przeciwnika co zniszczyłeś go jest jeszcze jeden ale on ma wieże obronne :(
Awatar użytkownika
PAWEX
Użytkownik Forum

Ale jak niszcze szkołę to porażkę mi odgwizduje gra >.< Tak jak pisałem, wysiekłem juz całą mapę z wojska, tak więc chodzi mi tylko o budynki, które powinienem zniszczyć.

Zaznaczam, że nie jest to taka misja jak na stronie głównej [most, jakies zwroty akcji itd :P], tylko taka ze spichrzem po srodku z węglem, zelazem i złotem.
Awatar użytkownika
radd91
Użytkownik Forum

Post autor: radd91 »

chwilka....TSK?? 4 misja w TSK wygląda inaczej..a już chyba wiem
1. Masz zainstalowany patch do KaM TPR?? <- bo pewnie Masz tę wersję a w niej w kampanii TSK misja 4 wygląda tak jak misja 4 w TPR ( to jest błąd)
2. Już nie pamiętam jak to się przechodziło:D:D ale coś mi świta że wierze obronne trzeba też zniszczyć oczywiście bez szkoły:P
radd91
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Post autor: robi29 »

Po prostu nie masz zainstalowanego patcha SR2.
Nie niszcz szkoły wschodniej (zachodnią, koło warowni jak najbardziej zniszcz) i uważaj, żeby nie zabić pomocników gracza zielonego (tego bez wież i wojska), ale zniszcz mu spichrz, aby myśleć o misji piątej. To chyba na tyle. ;)
Bekcham
Użytkownik Forum

Post autor: Bekcham »

Musisz zniszczyć budynki militarne czyli wszystko co wiąże się z wojskiem warsztat plantarski, warsztat pancerzy, stajnia itp. plus wieże obronne i warownie. Nie słuchałeś tego co Ci mówili przed misją :)
Awatar użytkownika
danols_pl
Użytkownik Forum

zniszcz ważne budynki (czyli spichrze szkoły warownie) i wszystkie oddziały nie ma zielonego gracza jest dwóch żółtych :!: :!: :!: jak nie pomoże to patcha sr2 ps. bekcham nie ma takiego celu żeby zniszczyć wszystkie budynki militarne tylko zniszcz wszystkie ważne budynki gracza nr. 2,3 i zniszcz wszystkie oddziały gracza 2,3
Bekcham
Użytkownik Forum

Post autor: Bekcham »

"Trzeba go znaleźć i zniszczyć tylko i wyłącznie budynki militarne" :evil: 4 misja TPR i w niej trzeba tylko te zniszczyć co powiedziałem wiem bo sam się nad tym męczyłem. Twórcy mieli większe możliwości niż obecne edytory fanów mogli ustalić warunek wygranej po np. zniszczeniu jakiegoś budynku. Więc nie wmawiaj mi z takiego czegoś nie ma. Zagraj w tą 4 misje TPR i zniszcz sobie szkołe, spichrz i warownie a ujrzysz ekran porażki :niedowiarek:
PS. Przecież kolega napisał że po zniszczeniu szkoły misja kończy się klęską
Awatar użytkownika
PAWEX
Użytkownik Forum

Ok, dzięki. Już przeszedłem :P Czas na misję 7 :D

I tym sposobem mam kolejne pytania do was jako znawców :P
1. Jeśli chodzi o ten patch, to skąd mogę go ściągnąć?
2. I czy jeśli go zainstaluję to wpłynie on na już zaczętą kampanię? Bo z tego co widzę to sporo powinien usprawniać.

I tak, mam zainstalowane TPR, ale że problem dotyczył misji w TSK to postanowiłem napisać tu i chyba źle zrobiłem ^^.

PS> Fajny site i forum :P
Awatar użytkownika
danols_pl
Użytkownik Forum

Bekcham pisze:"Trzeba go znaleźć i zniszczyć tylko i wyłącznie budynki militarne" :evil: 4 misja TPR i w niej trzeba tylko te zniszczyć co powiedziałem wiem bo sam się nad tym męczyłem. Twórcy mieli większe możliwości niż obecne edytory fanów mogli ustalić warunek wygranej po np. zniszczeniu jakiegoś budynku. Więc nie wmawiaj mi z takiego czegoś nie ma. Zagraj w tą 4 misje TPR i zniszcz sobie szkołe, spichrz i warownie a ujrzysz ekran porażki :niedowiarek:
PS. Przecież kolega napisał że po zniszczeniu szkoły misja kończy się klęską

Bekcham ja grałem w tą misję i zniszczyłem szkoły spichrze i warownie i przeszłem a tu chodzi o 4 misję tsk czy tpr :?: :?: :?:
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.