Opowieść "Knights and Merchants"

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum

Opowieść "Knights and Merchants"

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamson »

Wpadłem na pomysł napisania opowieści o Knights and Merchants. Czyli dalszych przygód naszego króla, chociaż kilka odcinków. Jednak ja nie mam ręki do takich rzeczy może ktoś był by zainsteresownay :wink:
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

W ten pomysł bardzo wątpię. Przeszłoby to może 3 lata temu, gdy całą edycję gry twardo trzymał Barbarian. A teraz? Każdy może urzeczywistnić swą wizję kontynuacji przygód naszego króla w postaci nowych misji - w świetny zrobił to na przykład Dark Lord.
Crimson (king) Michailoff
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzychu26 »

Trochę bez sensu, byle coś zrobić, w tej sytuacji nic ciekawego się nie wymyśli, nie wiem jak inni, na mnie ten pomysł nie robi wrażenia. ;]
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
luke
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: luke »

A na mnie tek;) Poczekam, aż wyjdzie:P
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Swoją drogą "KaM'owe Przygody" kłaniają się tutaj. Sens jest bardzo podobny do tego w tym temacie. Opisujemy co przeżyliśmy i robimy z tego coś w formie opowiadania. Jedyna bodajże różnica to to, że tu prawdopodobnie możemy więcej zmyślać i nie musimy opierać się na tym, co przeżyliśmy w KaM.
Awatar użytkownika
BananowyJasio
Użytkownik Forum

Re: Opowieść "Knights and Merchants"

Odpowiedz z cytatem

Post autor: BananowyJasio »

Kamson pisze:Wpadłem na pomysł napisania opowieści o Knights and Merchants.
Łał, od tej pory MacGyver ustępuje Tobie pod względem osób, które najbardziej imponują mi pomysłowością. :idea: :mrgreen: :idea:

Jeśli ktoś uzna moją wypowiedź za zbyt dosadną, informuję, że z podniesioną głową poddam się karze. ( :||: )

A tak na serio, to od jakiegoś czasu krążą plotki/mity o tworzeniu Knights and Merchants 2. Rzuć okiem, jeśli znasz język niemiecki to na niemieckim forum - może ktoś się zainteresuje. :usmiech:
Odpowiedz