[nowe misje] Dark Lord

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Mariuszzz
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mariuszzz »

Witojcie ;)

Nie moge ściągnąc tych misji wyskakuje mi error na rapidzie...cos mi sie wydaje ze linki wygałsy :(
Czy moze ktoś cos na to poradzic??
z góry dizeki ;)
Mariuszz
Awatar użytkownika
The Dark Lord
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: The Dark Lord »

Mariuszzz, take a look at Lewin's website. ;)

@rest
Test 2 failed. After 1:02 the bug occured again. It seems like I'm going backwards. The difference is that in test 1 my ally didn't build, and in test 2 they did. I forgot about that.
But now I edited the script again, and tomorrow I will start test 3, which is hopefully the last test.
It might be possible that a test 4 is needed, but after that I will quit and just wait for a KaM Remake with a better game engine. :P

I think that there is a good chance that test 3 will succeed. :)
Awatar użytkownika
Kamson
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamson »

To dlatego że nikt przez dłuszy czas nie zaglądał na te strony i admini rapidshare usuneli z resztą tam jest to napisane.
Awatar użytkownika
The Dark Lord
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

News: Test 3 failed, test 4 succeeded partially!

In the first 3 tests, the bug occured before ''the large attack'' (at 1:08), in the fourth test it occured after the attack (1:30). But when I test it, I play extremely passive, so I defend only. After the large attack you should attack your enemy as fast as possible, and then the bug probably wouldn't occur at all! :)
I'm now using a savegame from 1:09. I will test what happens when I attack my enemy... Will it occur or not. If not, I think I'm finished. :)

One warning though: It might be hard for some people to have enough soldiers left to do a serious attack... A hint: as Michailoff said, ballista's are a bless.
Awatar użytkownika
Rasengan94
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rasengan94 »

palazi pisze:Witam wszystkich
Świeżo co się zarejestrowałem i od razu mam pytanie odnośnie tych nowych misji... otóż przeszedłem wszystkie misje 2-14, natomiast 15 mi się nie otwiera bo... po misji 14 wyskakuje filmik kończący całość i tak jakby K&M uważa misję 14 za ostateczną...
Jeszcze odnośnie problemów... w misji 1 nie pojawia mi się kilka budynków: nie mam żadnej wieży, budynków które znajdują się za główną bazą (tam chyba powinien być młyn i gospodarstwo... może cos jeszcze - nie wiem) no i najważniejszego: warowni. Zdołałem jedynie odeprzeć ataki tych watach tym początkowym wojskiem, ale potem iść 3 łucznikami i 1 żołdakiem na dwa miasta to już lekkie przegięcie :D musiałem wcisnąć konia...
Acha i jeszcze odnośnie misji 14tej- zniszczyłem wszystkie wrogie wioski (zostawiłem tylko małoznaczące inne budynki) odczekałem z 15 minut i nic... (tak, odkryłem całą mapę i nikogo już nie było, szkoły, spichlerze,warownie i warsztaty produkujące balisty zniszczone). Więc byłem zmuszony znów wcisnąć konia.
Jakby ktoś wiedział co mogłem skiepścić, byłbym wdzięczny za pomoc :]

A nie można tego podmienić z kampanią TSK???
:shock: :shock: :shock:
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cavv »

Z tego co pamiętam to trzeba podmienić za jakąś misje pojedyńczą, a za TSK się nie da :P
Awatar użytkownika
Rasengan94
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Ale się czepiasz!
Chodzi mi żeby poszczególne misje z TSK podmienić z poszczególnymi misjami z TNL.
Ten, kto zwycięża nie przychodząc z pomocą drugiemu,
to przegrany.
Ten, kto umie poświęcić zwycięstwo dla pomocy innemu,
to prawdziwy zwycięzca.
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cavv »

Nie da rady, bo mapy z TSK się inaczej nazywają od tych z TPR, ew. można pozmieniać, ale to trzeba też w skrypcie, a myśle że nie każdemu chce się tak bawić, lepiej po prostu wstawić jako misję pojedyńczą.
Awatar użytkownika
Rasengan94
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Aha,
to przepraszam za niepotrzebną propozycję.
Faktycznie nie za bardzo się znam na tym...

Chociaż zawsze to tłumaczę tym,
że jestem tylko użytkownikiem a nie programistą...
:usmiech: :usmiech: :usmiech:
Ten, kto zwycięża nie przychodząc z pomocą drugiemu,
to przegrany.
Ten, kto umie poświęcić zwycięstwo dla pomocy innemu,
to prawdziwy zwycięzca.
Awatar użytkownika
The Dark Lord
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Hello all,

I don't know if you are still interested in my old campaign, but I have finally finished it. ;)
I won't release it yet. I first want to finish all .lib files (ingame text) in all languages. So far, only the Dutch version is completely finished.

Just to let you know!

Bye!
Odpowiedz