Jak zainstalować K&M na Viscie?

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
damian.itp
Użytkownik Forum

Jak zainstalować K&M na Viscie?

Odpowiedz z cytatem

Post autor: damian.itp »

Witam, wszystkich sympatyków gry,
ja grałem w pierwszą część K&M wieki temu. Mistrzowska gra. Niesamowita gra. Długie godziny spędzone przy PC. Teraz chciałbym zainstalować tą grę ponownie.
Gdzieś miałem wszakże oryginalną płytę tej gry.
Z tego co pamiętam najtrudniejszą misją była obrona wioski sojuszników, która leżała w dole ekranu przed zniszczeniem. nie pamiętam numeru misji, musiałem użyć kodu, by iść dalej.
Czy istnieje możliwość i w jaki sposób zainstalować tą grę na viscie. Może to być chyba nieco karkołomne zadanie?
Może tym razem uda mi się w pełni zjednoczyć królestwo :-)

P.S.
Jeśli jest to nierealne, to może mi coś polecicie mi coś co dostarczy mi równie wiele emocji, jak ta strategia. Może to pytanie nie na miejscu, ale złakniony jestem średniowiecznych szarż lekkiej jazdy na wioski nieprzyjaciół.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
wisnia_pc
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: wisnia_pc »

Tak działa bez problemu sprawdziłem na moim lapku, możesz śmiało grać, a i miałem wersję bez instalki skopiowane spod Xp.

Pozdro
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzychu26 »

Jak wiśnia wspomniał, pewnie działa, będę na moim laptopie sprawdzić, ale jeśli chodzi o podobne strategie to polecam " Stronghold: Crusader " ;P
Obrazek

Obrazek
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Witaj!

Zainstaluj tę grę, a jeśli pojawią się problemy, to pisz w dziale "problemy techniczne z grą".
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Król Zielonych
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Król Zielonych »

Witam, ja odwołam się do tego co kolega wspomniał. Gra się włącza, ale nie ma płynności, a żeby wybrać budynek to muszę nacisnąć go z milion razy, co mam zrobić żeby działo poprawnie
Odpowiedz