,, Ostatnie bastiony"
Nareście moje statki przybyły, wchodzić do środka!.
~ PODCZAS PODRÓZY~
Lordzie Manikin, czy nie uważa Pan, aby zawrócić? Pogoda robi się nie ciekawa.....
Nie, nie. Popłyneliśmy już tak daleko, że nie będziemy się już wracać.
Lordzie, wiem co mówie, niech Lord spojrzy w niebo, czarno jak nie wiem co....
~ 5 minut później~
Niech to, powinienem posłuchać mego zaufanego skrybe. Co ja teraz poczne bez niego i moich ludzi.... Nie będę się poddawał - Kapitanie, popłyń na tą wyspę, musimy teraz wszystko odbudować.
Misja 1. ,, Przybycie"
Wylądowanie na wyspie nie było dobrym pomysłem, ponieważ zauważono tam ludzi z czerwonego plemienia. Ci którzy przeżyli będą pod twoim rozkazem. Zabij ludzi, to twoje 1 zadanie.
Podpowiedzi: Na samym dole są jeszcze konni czerwonego plemienia.
Powodzenia.
Poziom: Normal
Postacie w kampani:
Lord Manikin - To właśnie Ty
Kathobuda (dowódca czerwonego plemienia - Słaby w walce wręcz. Chciałby być pempkiem świata, co oczywiście mu sie nie udaje.
Sir William - Nasz najlepszy przyjaciel, będzie nam pomagać w niektórych misjach. W przedostatniej misji musi odpłynąć na koniec świata...
Edwin - Zdrajca, w 3 misji go poznamy, będzie naszym sojusznikiem do 5 misji, gdyż nas zdradzi dla pieniędzy
Henryk Sprawiedliwy - Nasz największy wróg, dobrze dysponuje gospodarką, ale za to oddziałami nie..
Junau ve violetto - Francuz, który jest bratem Sir Williama, niestety nie jest taki jak William. Chciałby rządzić całym światem. W ostatniej misji ginie z naszej ręki.
Download mission 1:
http://rapidshare.com/files/157445281/m ... 1.rar.html
Play a Campagin TSK.