Dużo
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Dużo
Siemka, mam problem, może mało gram ale w misje pojedyńcze, zanim ja rozwine dość duże wojo komputer ma tyle (pomnożyć przez ilość wroga) że nie da rady dosłownie zaatakować ich...prócz taktyk np. 1 łucznik itd, ale niszcząc jednego wroga strace doć armi żeby rozgromić reszte...macie jakieś cenne wskazówki za które będę wdzięczny?? Pozdro
- Rasengan94
- Użytkownik Forum
Hmmm...
Jak można się domyślić szybki rozwój,
ale raczej nie udzielę Ci żadnych wskazówek,
po prostu nie jestem ekonomistą...
Jak można się domyślić szybki rozwój,
ale raczej nie udzielę Ci żadnych wskazówek,
po prostu nie jestem ekonomistą...
Ten, kto zwycięża nie przychodząc z pomocą drugiemu,
to przegrany.
Ten, kto umie poświęcić zwycięstwo dla pomocy innemu,
to prawdziwy zwycięzca.
to przegrany.
Ten, kto umie poświęcić zwycięstwo dla pomocy innemu,
to prawdziwy zwycięzca.
- BananowyJasio
- Użytkownik Forum
Polecam lekturę naszej forumowej skarbnicy wiedzy. 
Jak dla mnie, to temat kwalifikuje się do zamknięcia.
Jak dla mnie, to temat kwalifikuje się do zamknięcia.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Jedyne, co mogę Ci zaproponować, to szybszy atak przeciwnika przez postawienie w pierwszej kolejności na rozwój militarny. Wiele osób gra tak, że buduje sobie długo miasto, czeka na kilkadziesiąt chlebów i wina w zapasie, a dopiero potem przypomina sobie o konieczności zaatakowania wroga. A wtedy to on już ma setki gotowego wojska! Także skup się głównie na szkoleniu wojska.
A, mam jeszcze gorącą prośbę natury technicznej: rozwiń nieco swój temat, żeby mówił dokładniej o co chodzi (np. "za dużo wojska przeciwnika"). Później będzie można go łatwiej znaleźć przez wyszukiwarkę na forum.
A, mam jeszcze gorącą prośbę natury technicznej: rozwiń nieco swój temat, żeby mówił dokładniej o co chodzi (np. "za dużo wojska przeciwnika"). Później będzie można go łatwiej znaleźć przez wyszukiwarkę na forum.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com