Lizaczek36 No super jednostki Dowódca lepiej graficznie wyszedł mieczyk fajnie zrobiony Ja jeszcze bym się trochę pobawił kolorami żeby taki jednakowy kolor nie wychodził (w szczególności przy młotniku ) Ale i tak dobrze wyglądają
doman100 Widzę że masz bardzo dziwne pomysły na jednostki
Jeśli słonie można było wytresować to czemu nie wilki?? Może nie można by było zrobić tak że się grupują w rząd ale można by było żeby stały w stadzie.
doman100 pisze:Jeśli słonie można było wytresować to czemu nie wilki?? Może nie można by było zrobić tak że się grupują w rząd ale można by było żeby stały w stadzie.
Jak na oddział stworzony dla jaj, to Ci nawet wyszedł. Zbrechtałem się na widok stojącej w szeregu wilczej armi. Czy wilki przebywają w stadzie? Myślałem, że to się fachowo nazywa sforą.
doman100 pisze:Jeśli słonie można było wytresować to czemu nie wilki?? Może nie można by było zrobić tak że się grupują w rząd ale można by było żeby stały w stadzie.
Jak na oddział stworzony dla jaj, to Ci nawet wyszedł. Zbrechtałem się na widok stojącej w szeregu wilczej armi. Czy wilki przebywają w stadzie? Myślałem, że to się fachowo nazywa sforą.
Rysowany całkowicie od podstaw dlatego trochę kolorystycznie odstaje od oryginałów Strzelałby kamieniami i miałby nie wielką odległość strzału powiedzmy 6 kratek
Następny będzie Arkebuzer I wtedy będę miał już swój wachlarz jednostek do moich budynków