Czy mi się wydaje, czy wreszcie obraz w edytorze jest taki sam, bądź prawie taki sam jak w grze (wcześniej jakoś to przeoczyłem)? Czyżby Krom wreszcie zajął się tym jakże wnerwiającym i utrudniającym pracę bugiem (no może pomijając problemy z wodą) ? Właśnie włączyłem edytorek i zauważyłem, że widać cienie!!! Jeśli dobrze wnioskuję, to teraz twórcy map będą mieli znacznie łatwiejszą i przyjemniejszą robotę... Szkoda, że odszedłem na emeryturę...
Bartix, na pewno się nauczysz. Żebyś widział moje pierwsze mapy
Na razie mam 6 i pół gotowych map do własnej kampanii, no i nie są super idealne, ale mnie się tam podobają.
Wierz mi, troszkę cierpliwości i na pewno Ci się uda
DeBe pisze:Czy mi się wydaje, czy wreszcie obraz w edytorze jest taki sam, bądź prawie taki sam jak w grze (wcześniej jakoś to przeoczyłem)? Czyżby Krom wreszcie zajął się tym jakże wnerwiającym i utrudniającym pracę bugiem (no może pomijając problemy z wodą) ? Właśnie włączyłem edytorek i zauważyłem, że widać cienie!!! Jeśli dobrze wnioskuję, to teraz twórcy map będą mieli znacznie łatwiejszą i przyjemniejszą robotę... Szkoda, że odszedłem na emeryturę...
Tak, też to zauważyłem. Nie jest to chyba idealnie taki sam wygląd, ale jest dobrze i dzięki temu robienie mapek jest łatwiejsze. A co do emerytury - zawsze można wrócić do zawodu