Wakacje 09'
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Wakacje 09'
Szukałem ale nie znalazłem... tematu.
Wiem, że jest luty, ale zawsze wolę się wcześniej rozejrzeć.
No więc chciałem się poradzić gdzie warto jechać na wakacje? Byliście na pewno na całej szerokości morza, ktoś być może nawet mieszka nad nim. W google to wiadomo, każde miejsce wychwalane, a mi tu o szczegóły chodzi.
Nie chodzi mi kompletnie o żadne imprezy tylko jakiś sensowny wypoczynek z dojazdem pkp.
Gdzie warto jechać?
Wiem, że jest luty, ale zawsze wolę się wcześniej rozejrzeć.
No więc chciałem się poradzić gdzie warto jechać na wakacje? Byliście na pewno na całej szerokości morza, ktoś być może nawet mieszka nad nim. W google to wiadomo, każde miejsce wychwalane, a mi tu o szczegóły chodzi.
Nie chodzi mi kompletnie o żadne imprezy tylko jakiś sensowny wypoczynek z dojazdem pkp.
Gdzie warto jechać?
Jeśli interesuje Cię tylko morze, to ja nie mam zdania, nigdy nad nim nie byłem...
Ale mogę Ci coś poradzić. Najlepszymi wakacjami, są wakacje spędzone gdzieś w okolicy, bez wielkich opłat, można dojechać choćby rowerem. W ostatnie wakacje wybrałem się z kumplami nad pobliskie często odwiedzane miejscówki... spanie pod namiotem, codziennie nowi znajomi, przygody, i te wieczorki przy ognisku... aż się łezka w oku kręci... taka wycieczka przed siebie... takich wspomnień nie będziesz miał nawet z najlepszych kurortów...
Ale mogę Ci coś poradzić. Najlepszymi wakacjami, są wakacje spędzone gdzieś w okolicy, bez wielkich opłat, można dojechać choćby rowerem. W ostatnie wakacje wybrałem się z kumplami nad pobliskie często odwiedzane miejscówki... spanie pod namiotem, codziennie nowi znajomi, przygody, i te wieczorki przy ognisku... aż się łezka w oku kręci... taka wycieczka przed siebie... takich wspomnień nie będziesz miał nawet z najlepszych kurortów...
- Gravemaster
- Użytkownik Forum
Żeby tam pogoda! Jakie możliwości! Możesz na wakacjach przeżyć całe życie zgłębiając swoje własne 'ja'
To naprawdę nie jest głupie^^ Sam zawsze marzyłem na wakacjach o wakacjach, nigdy mi się nie znudziło ani nie uznawałem za powód do zazdrości, że ktoś inny gdzieś jedzie : D
Naprawdę godne polecenia.
Naprawdę godne polecenia.
- doman100
- Użytkownik Forum
Jak sie nie może wybrać pomiędzy górami i morzem to niezależnie gdzie pojedziesz to będziesz zadowolony ale i tak będziesz miał pewien niedosyt bo wiadomo że trawa po drugiej stronie rzeki zawsze jest bardziej zielona. Ja tam już sobie marze nie o morzu ani o górach tylko o parku w mojej mieścinie. Jak w przysłowiu wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. 
Westess krutue szaleń