Rekordy w wypełnianiu misji.

Szukasz kodu? Znasz praktyczne, przydatne sztuczki lub ich szukasz? A może opracowałeś interesującą taktykę? Zajrzyj tu!

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Adm »

Mam niezaparte wrażenie, że tematy tego forum się powtarzają...
gg: 3151723
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

i masz trafne wrażenie
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

A ja mam wrażenie, że ciągle widzę posty off-topic. A jakie macie rekordy, bo O TYM dyskutujemy?
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Adm »

Ja nigdy nie potrafię zapamiętać wyników gry. Ale zauwayłem pewną śmieszną zależniść: Na początku ilość odzin spędzonych na przechodzeniu misji była taka sama jak numer tejże misji (oczywiście za wyjątkiem misji taktcznych) i tak - misjię 1 przeszedłem w godzinę, misję 2 w dwie, misję 5 w pięć, misję 8 w osiem :shock: Stawka zaczęła maleć dopiero w misji 9, którą przeszedłem w 7 godzin, a 11 wszystko się załamało - wyszło 5 godzin.
gg: 3151723
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

no cóż... misja 8. TSK w 9 godzin z jednym łucznikiem :wink: . Nie pytajcie się mnie jak przeżył :mrgreen:
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Początkowe wojsko.

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Misja 8 - Bastion + mądra gra = zwycięstwo początkową armią. (Zajęło mi to 12 godz. 30 min.)
Misja 11 - przejdzie się początkową armią, gdy wybuduje się wieże i atak w kojejności
1. południe
2. wrota na północ
3. główne miasto misji (północ) (zajęło mi to 4 godz 31 min) (Ale... NIE ATAKOWAŁ MI PEWNEJ JEDNEJ JEDNOSTKI...)
Misja 14 - i 6(!) żołnierzami można tych dziadów rozwalić wybijając budowniczych i pomocników (w sposób mądry u czarnych uszkadzając dzielnym wojem spichrz będą (jednostki budowniczych) naprawiać go i wybijąć kolejno budowniczych...) (Czas: 2 godz. 30 min.
I tak: Początkową armią można przejść misje 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 i 19. I... dokonałem tego...(to mój rekord) Pozostaje tylko 20 misja ,której nie przejdzie się początkowym wojskiem , bo się nie da... (Naturalnie mowa tu o TSK)
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Re: Początkowe wojsko.

Odpowiedz z cytatem

Michailoff pisze:Misja 8 - Bastion + mądra gra = zwycięstwo początkową armią. (Zajęło mi to 12 godz. 30 min.)
Misja 11 - przejdzie się początkową armią, gdy wybuduje się wieże i atak w kojejności
1. południe
2. wrota na północ
3. główne miasto misji (północ) (zajęło mi to 4 godz 31 min) (Ale... NIE ATAKOWAŁ MI PEWNEJ JEDNEJ JEDNOSTKI...)
Misja 14 - i 6(!) żołnierzami można tych dziadów rozwalić wybijając budowniczych i pomocników (w sposób mądry u czarnych uszkadzając dzielnym wojem spichrz będą (jednostki budowniczych) naprawiać go i wybijąć kolejno budowniczych...) (Czas: 2 godz. 30 min.
I tak: Początkową armią można przejść misje 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 i 19. I... dokonałem tego...(to mój rekord) Pozostaje tylko 20 misja ,której nie przejdzie się początkowym wojskiem , bo się nie da... (Naturalnie mowa tu o TSK)
Uaktualniam: misja 8 3 godz. 40 min. misja 11 2 godz. 41 min. (no i tym razem NIE ATAKOWAŁ MI PEWNEJ JEDNEJ JEDNOSTKI...)
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

O co chodzi ci,z tą jednostką? :zamurowany:
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Jednotka

Odpowiedz z cytatem

Po jakimś czasie i kilkunastokrotnym wywabianiu wróg nie atakuje tej tylko jednostki. Właśnie ten bug bezkarnego wybijania wojsk umożliwia ukończenie tej misji początkowym wojskiem :twisted: I to jest mój osobisty rekord...
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Re: Początkowe wojsko.

Odpowiedz z cytatem

Michailoff pisze:Pozostaje tylko 20 misja ,której nie przejdzie się początkowym wojskiem , bo się nie da... (Naturalnie mowa tu o TSK)
Na upartego można przejść z 1 pachołkiem :twisted: Ale to ciężkie i wymaga sporo wojska :]
Odpowiedz