grafika w KAM jest wystarczająco dobra i wolałbym żeby została.
"Knights and Merchants 2" - tajemniczy screen
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Hmm szczerze mówiąc jakoś niezbyt mnie się podoba ten screen. Jeśli nowa część miałaby powstać to coś czuję, że może podzielić los Settlersów... którzy z staczali się wraz z kolejnymi częściami w 3D.
Jak dla mnie to ten screen bardziej przypomina gry z serii Anno niźli miała to by być kolejna część kochanych Knightsów...
Jak dla mnie to ten screen bardziej przypomina gry z serii Anno niźli miała to by być kolejna część kochanych Knightsów...
- Michailoff
- Moderator
Były kiedyś w internecie zdjęcia, gdzie jakiś koleś zademonstrował, jak wyglądałyby obecne budynki z KaM w 3D - jaki był tego efekt, domyślcie się sami
. Co do tego zdjęcia - to na 99% nie jest zdjęcie z KaM - bo to nie wygląda jak coś, co mogłoby być kontynuacją tej gry. To pewnie plotka puszczona przez Knighta (bądź innego fana) do podsycenia atmosfery (tą taktykę przyjmuje także i Blizzard) - a ta jest ostatnimi czasy w półświatku KaM dość gorąca (edytory (terenu, misji, jednostek, grafiki, tekstu), próby tworzenia remake-ów (Krom, TKE), StarGazer (swoją drogą koleś zaszył się ostatnio w cień - pewnie jego zapowiedzi spełzną na niczym), SR3, petycja o kod źródłowy).
Crimson (king) Michailoff
Witam!
Z jednej strony jestem za przejściem na 3d
z drugiej jednak jednakpowinni pozostać przy starej grafie.
Jak już w 3d to mogli by się postarać
Porównajcie sobie np. Cezar 3 do cezar 4
Noi oczywiście powinni pozostać przy starym klimacie z małymi dodartkami np.Lepsza inteligencja poddanych
napiszcie co o tym myslicie
Z jednej strony jestem za przejściem na 3d
z drugiej jednak jednakpowinni pozostać przy starej grafie.
Jak już w 3d to mogli by się postarać
Porównajcie sobie np. Cezar 3 do cezar 4
Noi oczywiście powinni pozostać przy starym klimacie z małymi dodartkami np.Lepsza inteligencja poddanych
napiszcie co o tym myslicie