Druga misja w KaM TSK
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Druga misja w KaM TSK
Witam!
Jestem nowy na tym forum. Postanowiłem kupić drugą część KaM ale nie o tym chciałbym mówić. Pare dobrych lat temu nudziło mi się i postanowiłem przejść druga misję bez rozbudowywania miasta. Bez zadnej taktyki przy wyciaganiu, poprostu szarża na stanowiska wroga. O dziwo, powiodło się. Otóż mam pytanie. Komuś jeszcze się to udało, czy miałem szczęście?:)
Jestem nowy na tym forum. Postanowiłem kupić drugą część KaM ale nie o tym chciałbym mówić. Pare dobrych lat temu nudziło mi się i postanowiłem przejść druga misję bez rozbudowywania miasta. Bez zadnej taktyki przy wyciaganiu, poprostu szarża na stanowiska wroga. O dziwo, powiodło się. Otóż mam pytanie. Komuś jeszcze się to udało, czy miałem szczęście?:)
Oczywiście przejście tej misji początkowym wojskiem jest bardzo proste i chyba wszyscy już tego próbowali oraz dokonali (mamy nawet takiego, co bez wyszkolenia jednego żołnierza przeszedł obie kampanie
). Jednak jeśli chodzi o bezmyślne pchnięcie wojska prosto we wroga - nie próbowałem tego i nie zamierzam, ponieważ nie ma w takim działaniu za grosz taktyki (raczej szczęście się tu liczy) i nie rozwija to gracza. Wątpię, żeby było tu wiele osób, które postąpiły jak Ty.
Jeśli jesteś żądny wrażeń wojennych, spróbuj powtórzyć wcześniej wymieniony wyczyn lub zapoznaj się z nową kampanią
Jeśli jesteś żądny wrażeń wojennych, spróbuj powtórzyć wcześniej wymieniony wyczyn lub zapoznaj się z nową kampanią
Niestety nie mam już płyty z KaM TSK. Gdzieś się zapodziała, a może ją pożyczyłem? Kiedy siostra mi przypomniała o tej grze, ściągnąłem sobie demo i postanowiłem zamówić na allegro KaM TPR. Jak przejdę 14 misji w TPR z chęcią sprobuję misje Lorda
.
Tymczasem dziękuję za odpowiedz i wyczekuję przyjścia płyty.
Tymczasem dziękuję za odpowiedz i wyczekuję przyjścia płyty.
Sądzę, że umiarkowanie jest lepsze od fanatyzmu