Imiona: Michał Cezary
Miasto: Gorzów Wielkopolski
Obecnie uczę się (niestety )... gram w gry strategiczne i lubię wypić w gronie przyjaciół
Ulubiona jednostka: Kusznik i Halabardnik
marciejos pisze:a.. i kto pomocny niech napisze na temacie niemoga grać przez neta!!!!!!!!!!! prosze bo ja nie moge z gory dzieki
Po pierwsze: jest opcja edytuj! W końcu się doigrasz, gdy będziesz dalej pisał jednego posta po drugim...
Po drugie: w tym temacie Twoje problemy nas nie obchodzą! Jest do tego odpowiedni dział...
Po trzecie: nikt Ci nie pomoże, bo podałeś za mało szczegółów dotyczących swojego problemu...
2. wejscie 1 jednostka do wrogiej osady i burzenie spichlezy oraz gospodarstw i czekanie na efekty (tia troche to trwa)
3. albo jak to bylo w tych pozniejszych misjach rozbudowanie pod wojo i masowa produkcja z pozniesza rozbudowa gospodarki
4. na misje szybkie, wykonczenie najbardziej wytrzymalych jednostek i czekanie do momentu az wrogie jednostki pujda gdzies^^^ ew uciekneicie bronia obleznicza
to oczywiscie taktyki do walki z botami w kampaniach w sieci jeszcze nie probowalem bo ma neta od 1.5 roku i z osiedla nikt nie gral juz w to;p.
Witamy... Nie spamuj, pisz poprawnie i na temat (ot małe wskazówka na początek)
A tak poza tym myślałem, że tylko małe dzieci określają swój wiek w połówkach.
Witam wszystkich po raz kolejny, wreszcie mam komputer i mogę sobie pograć, zresztą ostatnio jakoś mnie wzięło na KaMa. Myślę, że część osób mnie pamięta. Nie będę więcej pisał, żeby wkurzyć Khelbena
Imię: Mateusz
Zamieszkanie: Jelenia Góra
Ulubiona jednostka: Barbarzyńca
Ulubiony kolor: Niebieski
Recepta na zwycięstwo: Walczyć dopóki ostatni wojak nie zginie