Propozycje postaci
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Tworząc go myślałem o strzelcach. Można by ustawić tarczowników w jakimś wąskim przejściu, za nimi kuszników i mysz się nie prześliźnie. A ma dużo mniejszy koszt niż taki na przykład miecznik.fanTSK pisze:A co robiłby tarczownik?
Czyli tarczownik to inaczej taki "bloker". Jest stworzony nie do eliminacji wroga, ale do jego skutecznego zablokowania.
Żeby tarczownik przybrał pozycję blokującą musiałby się zatrzymać i postawić tarczę na ziemi. Taka przenośna ściana
Ps.Domanie ja robię te jednostki ot tak dla zabawy. Za żadne skarby nie chciałbym ich zobaczyć w grze, bo byłoby za prosto.
Armaty
Może to głupie bo nie wiem w których latach weszły armaty
- no moze ich pierwsze wersje, ale mi osobiscie kompletnie nie podobaja sie katapulty KaM PR. Ani to skali nie trzyma ani takie jakies......
Zamiast nich fajnei by było gdyby dodac nowy budynek
ktory produkowalby lufy
hehe np 10 stali + 10 wegla = 1 lufa.
drugi budynek produkowałby koła np rowniez 10 drewna i cała otoczke.
wszystko skladane by bylo w jeszcze innym budynku;
czas produkcji mialby byc dlugi oraz sama jednostka bardzo droga;
Do obslugi armaty potzrebnych bedzie 2 rekrutów(obslugiwanie armaty) i 1 konik(przemieszczanie się);
Bylaby to smiertelna bron majaca ogromny zasieg i strzelająca raz na 10-15 sekund.
) Mi sie pomysl podoba ale.....
ocencie sami:)
Zamiast nich fajnei by było gdyby dodac nowy budynek
ktory produkowalby lufy
drugi budynek produkowałby koła np rowniez 10 drewna i cała otoczke.
wszystko skladane by bylo w jeszcze innym budynku;
czas produkcji mialby byc dlugi oraz sama jednostka bardzo droga;
Do obslugi armaty potzrebnych bedzie 2 rekrutów(obslugiwanie armaty) i 1 konik(przemieszczanie się);
Bylaby to smiertelna bron majaca ogromny zasieg i strzelająca raz na 10-15 sekund.
ocencie sami:)
No cóż, Capone, wg mnie ten pomysł w ogóle nie pasuje do KaM.
A co do machin oblężniczych, uważam że są świetne (oba typy, trzeba tylko wiedzieć, których kiedy używać).
Ale mogłyby być "popychane" przez rekrutów, to fakt.
A co do machin oblężniczych, uważam że są świetne (oba typy, trzeba tylko wiedzieć, których kiedy używać).
Ale mogłyby być "popychane" przez rekrutów, to fakt.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2009, 14:24 przez Gogoud, łącznie zmieniany 1 raz.