Miasto na całą mapę
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Elos
Mi zarąbiście wyszło miasto w 18 misji zabudowalem 3/5 mapy w 10 h
Chciałem wiecej ale stracilem wene mialem 224 tragarzy 23 budowniczych 10 spichlerzów 15 gospod itd kamieni jest co niemiara a wrog latwy do pokonania
Chciałem wiecej ale stracilem wene mialem 224 tragarzy 23 budowniczych 10 spichlerzów 15 gospod itd kamieni jest co niemiara a wrog latwy do pokonania
Cześć, Dawno tu nie byłem, ale w kwestii która mapa jest dobra do rozbudowy to może 15 misja w TSK. Jest tam dużo miejsca i surowców tez jest niemało (zielony gracz ma kamień).
Kiedyś się podejmowałem tego i chyba ponowię to, ale nie wiem na jakiej mapce:)
Już wtedy bym się rozbudował na całą mapę, ale zablokował się spichrz tzn, że 30 pomocników chciało do niego wejść i zrobił się gigantyczny korek, no i tak co chwilkę:(
Wtedy pracowałem nad tym chyba z 20 godzin i miałem prawie pół mapy.

Kiedyś się podejmowałem tego i chyba ponowię to, ale nie wiem na jakiej mapce:)
Już wtedy bym się rozbudował na całą mapę, ale zablokował się spichrz tzn, że 30 pomocników chciało do niego wejść i zrobił się gigantyczny korek, no i tak co chwilkę:(
Wtedy pracowałem nad tym chyba z 20 godzin i miałem prawie pół mapy.
"Szturmem ich!!!!"
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
I właśnie o to chodzi. Żeby osiągnąć cel trzeba umieć radzić sobie z takimi problemami. W przypadku korków trzeba próbować blokować dostawy do spichrzy, budować nowe spichrze i poszerzać drogi. 15 TSK wygląda na duże wyzwanie, wnioskując po ilości wąskich przejść (a czym to się może skończyć można zobaczyć klikając kropkę w moim podpisie).