Ech kolejne problemy

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
kurzel131
Użytkownik Forum
Kontakt:

Ech kolejne problemy

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kurzel131 »

W sumie to tak sciaglem 2 czesci TST i TPR z torentow 1 mi sie sciagla i poza "strzelajacym" dzwiekiem zadnych efektow typu rozowa szata gradiczna nie ma.

Ale mam te same bledy s ktorymi sie spotykalem instalujac gre z plytki
1. odpalam gre wybieram 1 kampaie wydaje 10 polecen typu atakuj tego naprawiaj tamto byle bym mial 2 wieze obronne.

Juz nie chodzi mi o to zeby w 1 misji robic armie jak w rome total war z piechorow z mieczem i kusznikow, tylko chce przyszpanowac 2 wiezami obronnymi ktorych np nie bylo w komputer swiat gry z 1 czescia gry (przy poradniku przejscia 1 misji)

problem polega na tym ze do 1 minuty gry najpóźniej czyli do momentu oczyszczenia wioski mam czarny ekran, pokazuje mi sie komunikat Program knights and Merchant tpr napotkal jakis tam blad i zostanie ona zamknieta, jesli jestes w trakcje pracy nad ktora pracujesz mozesz jej nieodzyskac (...) to to gdzie można debugowac, wysłać raport o bledzie lub niewysylac ;)

to samo mam jeszcze w 2 kampani w 1 misji kiedy w sumie sytuacja zaczyna sie ukladac tzn jest juz moze do 20 wrogich jednostek i kapa all od nowa trza robic.

teraz probowalem jakies 10x ale ciagle mam to samo, czy istnieje jakis patch na to??

2 sprawa we wprowadzeniu TPR mialem na ogol 3 save
- z mala rozbudowa ok 100h gry tak abym mial dobra gospodarke
- rozbudowa na pol mapy jakos wyrobilem problem glodowki pomimo ok 200h grania
- rozbudowa na 80% mapy + masowe dobudowywanie tartakow drog itd,
200 pomocnikiw 10 budowniczych 5 gospod 4 spichleze 50 gospodarst w itd.

problem w tym ze mam po jakims czasie bug typu nie moge zaznaczyc budowniczego/pomocnika (nie mam lupy przy nim) i mi poprostu z gry wychodzi, albo nie dostaje on budulca pomimo 300 pomocnikow.

kolejny problem:
o ile pamiętam to jest 8 misja w TPR w 1 kampani co trza powstrzymac jakiegos germańskiego księcia baron von ravenburg czy jak mu tam i nieatakowac zielonych albo raczej ich nie skasowac, w każdym razie w 1 czssci tego nie przeszlem bo byłem mlody i niemiałem skila a w 2 czesci zamiast okutej w stal konnicy i Miecznikow robilem bron obleznicza która dawala Se rade z wiezami i wieksza ilością wojska, i jak by to ujac przy masowej produkcji woja w warowni np. zrobiłem 20 klikajac na utwórz i nagle miałem 50 czy 100 w ikonce tarczy (jako ilość) co w efekcje dawalo to ze nie moglem nim dowodzic i niestety niemoglem obronic się przed atakiem.

PS sory za bledy ale pisalem na fast i prosilbym o szybka odp;D
PS jezeli to juz bylo rozwazane to sry i dajcie tu odp z innego posta czy cus.
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

Ludzie, czy na prawdę tak ciężko trochę poszukać odpowiedzi przed zadaniem pytania na forum?
Na stronie głównej w menu masz czytelnie wymienione działy. Patch SR2 rzecz jasna pobierasz z działu Download. Jeśli tamta wersja nie zadziała, ściągnij stąd wersję bez instalatora.

Wspomnę też, że SR2 jest tylko na TPR.

I następnym razem pisz czytelniej, bo momentami aż ciężko było mi zrozumieć tekst.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2009, 15:32 przez kuba11100, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
kurzel131
Użytkownik Forum
Kontakt:

;p

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kurzel131 »

Pisalem na szybkoP
coprawda sciagla mi sie tez 1 czesc ale to to samo co 2

orginalna 1 wybuchla koledze w napedzie