Druga czesc gry co prawda zawiera TSK i TPR i to mi wszystko dziala bez zarzutu, ale rzucam ten problem bo moze ktos ma pomysl jakis
Zabojcza szybkosc gry
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Zabojcza szybkosc gry
Problem dotyczy pierwszej czesci gry Knights and Merchants w ktorej jest tylko TSK. Gry uruchamiam gre jest ok, ale gdy ruszam myszka to po prostu ekran przesuwa sie w takim tempie ze nie moge sobie dobrze pograc, nawet super mega delikatny ruch mycha nie pomaga ?!
Druga czesc gry co prawda zawiera TSK i TPR i to mi wszystko dziala bez zarzutu, ale rzucam ten problem bo moze ktos ma pomysl jakis
Hehe rada w sumie nie jest zla ale gdyby byl to problem tego typu to bym go dawno dawno rozwiazal i nie dawal bym takiego tematu. Oczywiscie rada nie dziala (juz to kiedys sprawdzalem)
Ps moze troche zle sprecyzowalem problem --> chodzi o to ze gdy myszka dojezdzam do krawedzi ekranu w celu przesuniecia mapy to wszystko leci odrazu na gore i nawet lekki ruch nie pomaga
Ps moze troche zle sprecyzowalem problem --> chodzi o to ze gdy myszka dojezdzam do krawedzi ekranu w celu przesuniecia mapy to wszystko leci odrazu na gore i nawet lekki ruch nie pomaga