Mam problem, otóż gra mi się przycina oraz muzyka w grze jest strasznie spowolniona. Dodatkowo po uruchomieniu gry nie ma wszystkich kolorów, nawet w filmikach. Na oko widze tylko 256 kolorów...
Mam SR2, SR3 też nie pomogła... uruchamiam ze zgodnością z win 98
To bardzo utrudnia grę, pare osób miało już ten problem ale jakoś sobie poradzili. Może ktoś mi doradzi jak się z tym uporać?
Racja, filmiki może i mają 256 kolorów, ale gdy uruchomiłem gre w 800x600 To grafika była już normalna w grze... Dzięki =] Ale na serio nie da się w wyższej rozdziałce?
Na maszynie wirtualnej, ale do tego potrzeba lepszego sprzętu i mogą dojść inne problemy (również lagi kursora i dźwięków, a także konieczność gry w oknie).
Krótko mówiąc - uruchomienie systemu operacyjnego wewnątrz innego systemu operacyjnego, czyli w tym wypadku uruchomienie np. 2000/XP w Viście/7.
Potrzebny jest do tego soft typu VirtualBox, MS Virtual PC lub VMware (niektóre wersje płatne), no i płyta z Windowsem 2K/XP.
Potrzebujesz wtedy tyle mocy procesora/RAMu/dysku, aby obydwa systemy mogły normalnie działać.