Od dawna irytuje mnie fakt wstawiania pod każdym postem tego co mu się podoba, jest wkurzające, zwłaszcza w przypadku gifów z kategorii "eye yebness". I nawet nie apeluję tutaj do władz forum, tylko do użytkowników. Nie zachowujcie się jak użyszkodniki, tylko pomyślcie co robicie. Jeden ma jakieś dzieci neo, inny ma jakieś jeszcze inne coś (jeszcze bardziej irytujące), u kogoś znalazłem niby dowcip z dwoma ludzikami z KaM.
Panowie, nie wkurzajcie tym innych, to nie jest śmeiszne, to nie jest fajne, to jest tylko upierdliwe. Zimeńcie to, ładnie tak proszę.
Stopki, podpisy i inne fajanse...
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- SobonPiotrQ
- Użytkownik Forum
Re: Stopki, podpisy i inne fajanse...
Mam taką, a nie inną sygnaturę w celu propagandowym, naukowym (czy nazwijcie sobie to jak chcecie). Odpowiedź brzmi: NIE. Nie zamierzam zmieniać "podpisu", bo ktoś dostaje przez niego oczopląsu, nerwicy czy kij wie czego. Zażalenia proszę kierować do ministra internetu... Moim niedoścignionym marzeniem jest pisanie powieści w podpisie, ewentualnie mojej biografii. Ależ to byłoby denerwujące...SobonPiotrQ pisze: Jeden ma jakieś dzieci neo
Ostatnio zmieniony 07 lip 2009, 10:00 przez DeBe, łącznie zmieniany 1 raz.
- SobonPiotrQ
- Użytkownik Forum
Re: Stopki, podpisy i inne fajanse...
Nie obchodzi mnie co tam masz, nie obchodzi mnie w jakim celu to umieszczasz. Powiedziałem swoje, jest to irytująco-wkurzające i jeszcze pewnie jakieś, ale jest za późno, by mi się teraz o tym myśleć chciało.DeBe pisze: Mam taką, a nie inną sygnaturę w celu propagandowym, naukowym (czy nazwijcie sobie to jak chcecie). Odpowiedź brzmi: NIE. Nie zamierzam zmieniać "podpisu", bo ktoś dostaje przez niego oczopląsu, nerwicy czy kij wie czego.
Twoja stopka, niezależnie co zawiera, jest świadectwem o Tobie samym. Pamiętaj tylko, że cienka jest granica pomiędzy tym co zwalczasz, a czym sam się stajesz...
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Sam fakt wstawiania takich rzeczy do sygnatury owszem, jest irytujący. Ale w porównaniu z innymi forami (pomijając te skrajne przypadki), tutaj naprawdę nie jest źle. Animacja w podpisie DeBe jest wkurzająca? W takim razie nie wiesz, co to znaczy wkurzający, animowany GIF. Wejdź na forum, w którym większość użytkowników stanowią "dzieci neo" i przekonaj się sam.
Dodatkowo nie ma tutaj opcji dodania własnego awatara, co również zmniejsza ilość możliwych, wkurzających GIFów.
Dodatkowo nie ma tutaj opcji dodania własnego awatara, co również zmniejsza ilość możliwych, wkurzających GIFów.
- SobonPiotrQ
- Użytkownik Forum
@Wiedźmin:
Tak, każdemu wolno wstawić co mu się tylko podoba, ale ja też mam możliwość skrytykowania kompletnie debilnego... Kompletnie debilnej wstawki. Czy to jest podpis? Jeśli na forum to jest podpis, to Debe w sposób wyjątkowo piękny się podpisał. :P
A co do blokowania reklam, to nie bardzo mi się podoba pisanie reguł tylko po to, by zablokować każdy ruchomy obraz z osobna.
@kuba11100:
Zależy do czego porównujesz, ja bywam na niewielkiej liczbie for, bo i nie widzę w tym zbytnio sensu, tutaj wszedłem tylko ze względu na mozliwość otwarcia kodu gry KaM, a teraz jestem, bo lubiłem tę grę i w dalszym ciągu jest mozliwość jej otwarcia. Będąc jeszcze na dwóch-trzech innych forach nie widzę wstawiania "eye-yebness" efektów i innych ruchomych gifów w PODPISIE, który to służy do podpisania się.
Są "dzieci" wszystkiego. Są dzieci neo, dzieci ubuntu, dzieci floss, dzieci starcrafta, dzieci tibii, dzieci warcrafta iii... Wszędzie będzie debilna grupa ludzi, która za jedyny cel w swoim życiu ma utrudnianie życia innym. To jednak nie zmienia faktu, że tutaj też są osoby, które wolą uprzykrzać życie innym.
Tak, każdemu wolno wstawić co mu się tylko podoba, ale ja też mam możliwość skrytykowania kompletnie debilnego... Kompletnie debilnej wstawki. Czy to jest podpis? Jeśli na forum to jest podpis, to Debe w sposób wyjątkowo piękny się podpisał. :P
A co do blokowania reklam, to nie bardzo mi się podoba pisanie reguł tylko po to, by zablokować każdy ruchomy obraz z osobna.
@kuba11100:
Zależy do czego porównujesz, ja bywam na niewielkiej liczbie for, bo i nie widzę w tym zbytnio sensu, tutaj wszedłem tylko ze względu na mozliwość otwarcia kodu gry KaM, a teraz jestem, bo lubiłem tę grę i w dalszym ciągu jest mozliwość jej otwarcia. Będąc jeszcze na dwóch-trzech innych forach nie widzę wstawiania "eye-yebness" efektów i innych ruchomych gifów w PODPISIE, który to służy do podpisania się.
Są "dzieci" wszystkiego. Są dzieci neo, dzieci ubuntu, dzieci floss, dzieci starcrafta, dzieci tibii, dzieci warcrafta iii... Wszędzie będzie debilna grupa ludzi, która za jedyny cel w swoim życiu ma utrudnianie życia innym. To jednak nie zmienia faktu, że tutaj też są osoby, które wolą uprzykrzać życie innym.
SobonPiotrQ pisze: Tak, każdemu wolno wstawić co mu się tylko podoba, ale ja też mam możliwość skrytykowania kompletnie debilnego...
Ja mam natomiast możliwość skomentowania kompletnie debilnych problemów forumowiczów... na tym forum jak zaznaczył kuba11100 problem irytujących sygnatur jest niewielki. Według mnie nawet nie ma problemu... zawsze jednak znajdzie się ktoś kto przyczepi się byle duperela, aby zwrócić na siebie uwagę (albo w jakimś innym celu... nie wsiąkam). Jeśli jednak mój "podpis" (tym razem napiszę ten wyraz cudzysłowie, abyś nie przyczepił się tego kolejny raz, tak jak to zrobiłeś w poście który cytuję) sprawia, że musisz zbierać pieniądze na nowe okulary, z nerwów wyrywasz sobie włosy, albo atakujesz rodzinę, to ja lepiej go skasuję. Dla Twojego dobra...
Moim zdaniem bardziej irytujące od "skaczących" sygnatur jest niepoprawne napisanie czyjegoś nick'u. Jeśli chcesz aby to forum stało się Mekką spokoju i piękna nieskażonego denerwującymi "podpisami", awatarami, reklamami i użytkownikami, to może najpierw zacznij zmieniać swoje zachowania, a dopiero później zakładaj tego typu tematy?SobonPiotrQ pisze:Debe