nastały dla was mroczne czasy przybyło zło na tę strone

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

nastały dla was mroczne czasy przybyło zło n

Odpowiedz z cytatem

Post autor: tick »

najpierw mała prozba czy ktos moze mi przesłac oba tytuły przez siec na meila muj kontakt gg4546822 albo tick17@wp.pl bende wdzienczy a teraza drugie zauwazyłem ze sa tu zami zawodowcy pomysł ze stocznią był by naj bardziej odpowiedni ale nie o to mi chodzi skoro uwzacie sie za takich super wyzywam was w iscie rycerski sposób rzucam moją rekawice :twisted: kto ja podniesie ?? kto stawi mi czoła ?? chyba ze sie boicie nie biezcie tego do siebie ale powiedzmu ze trosz ke coponiektuzy daja ciała oprucz paru osub ale nie bende wymieniał stronka wypas respect dla goscia który miał pomysła ale kto pozostaje jedno proste pytanie kto sie ze mną zmiezy?? apropo za to pierwsze bende naprawde wdzienczny
awienc rycerzyki kto zmierzy sie z Lordem TicK??wyzywam was :mrgreen: :mrgreen:
Rafael_5000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rafael_5000 »

Gry Ci nie wyślę, bo nie po to płaciłem 49zł za TSK i 11zł za TSK+TPR, żeby teraz komuś wysyłać. Poza tym, jakbyś był sprytny, to byś poszukał w necie, na pewno jest mnóstwo tego. A z tego co się orientuję, to nawet gdzieś tu na forum był poruszany taki temat, tylko w tym bałaganie nie wiem czy coś znajdziesz.

Co do pojedynku... podniosłem tę Twoją "rękawicę". I co? Teraz może zmierzymy się na ortografię i gramatykę? :] Bo błędy sadzisz, że głowa mała. Chyba, że masz dysleksję... to nic już nie mówię.

A teraz na serio. Choć nie czuję się ani super, ani zawodowcem, przyjmuję wyzwanie, Lordzie Ticku, albowiem 8 lat mej praktyki bitewnej na pewno nie poszło w las! Lecz zanim przystąpisz do walki, naucz się waść nieco ogłady, bo pycha przemawia przez Ciebie.

Do zobaczenia na polu walki ;)
Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Setman »

w moim podpisie jest link do km TSK sciagnij sobie.

a co do gry sieciowej.. to nie jeden juz tak kozaczył i dostał baty od Setmana :wink:
Obrazek
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

trzymasz gardę Setman :mrgreen:
A jeśli porusza cię Ticku widok ginących weteranów z tego forum - podczas walk pycha i kozaczenie może cię zgubić bo nie raz walki dzielnie wygrywałem i pysznym zady chłostałem :szczerzy: .

Widzę na razie trzech obrońców "imienia" i zapadającego się forum :twisted: kto jeszcze... ?
Awatar użytkownika
mar244
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: mar244 »

Setman pisze:w moim podpisie jest link do km TSK sciagnij sobie.

a co do gry sieciowej.. to nie jeden juz tak kozaczył i dostał baty od Setmana :wink:

hahaha :niedowiarek:

baty :coongada::

moze dostal w dupe :smiesne:
Obrazek
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

zło atakuje

Odpowiedz z cytatem

po pierwsze jestem dyslektykiem
po drugie za gre moge zapłacic jak wam tak zalezy na papaerajdzie najlepiej jak by to był by ktos z łodzi
i po trzecie ciesze sie ze ktos podjoł sie wyzwania polecimy w kolejnosci na odpowiedzi na moje wyzwanie co do potyczki u mówie sie z waszmosciami na ggwkarzdym bodz razie dzieki ze kto kolwiek odpowiedział :twisted: :twisted: poprawiłem se o was mniemanie
pozdrawiam
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

zapomniałem dodac nie kozacze nie lubie tego słowa ani takich frendzli :!: :!: :!:
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

jednakże pycha i :wyższość" przez ciebie przemawiały
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

deadman

Odpowiedz z cytatem

Pierwszy raz żło zatakuje granice setmana kto przetrwa morderczą walke czy armia setmana stawi czoło złu?? tego sie dowiemy w krutce :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :smiesne:
Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Setman »

hahaha

Chyba nie myślisz, że bedziesz atakował :wink:
Obrazek
Odpowiedz