Emotikony
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Emotikony
Prosze o nie poprawianie bledow poniewaz pisze na angielskim laptopie i nie mam polskich znakow. Otoz, kazdy ma jakies hobby lub cos kolekcjonuje. Ja zbieram rozne emotikonki zapisuje je sobie na twardzielu. Mam ich duzo i prosze zebyscie tez dodawali swoje. Dziekuje.
Tylko Górnik!
- SobonPiotrQ
- Użytkownik Forum
Re: Emotikony
Ja wykuwam treść w kamieniu, a następnie przesyłam to gołębiem sieciowym, ale mimo to staram się błędów nie robić. Brak polskich znaczków irytuje tylko w pewnym stopniu, jednak ortograficzne i literówki w wersji mocno mnogiej irytują przeogromnie. Posiadanie zagranicznego laptopa nie ma tutaj nic do rzeczy, z tego co wiem, to układ klawiatury można sobie zmienić w każdym systemie, nawet tym ograniczonym na W.Misiek3D pisze:Prosze o nie poprawianie bledow poniewaz pisze na angielskim laptopie i nie mam polskich znakow. Otoz, kazdy ma jakies hobby lub cos kolekcjonuje. Ja zbieram rozne emotikonki zapisuje je sobie na twardzielu. Mam ich duzo i prosze zebyscie tez dodawali swoje. Dziekuje.
A co ma druga część treści do pierwszej to tego kompletnie nie wiem, ale spoko nie wnikam. Ja ryjków nie zbieram, nie kolekcjonuję i nie mam, gdybym mógł to pozbyłbym się ich całkowicie, ale z Tobą podzielę się moją ulubioną buźką.
:}