Problemy dotyczące tworzenia misji
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Nie wiem coś mi się nie udaje. Powiem co pomiędzy czym wpisuję i jak będziesz wiedział to powiedz co robię nie tak:
Czerwone - to co jest napisane
Niebieskie - to co ja piszę
!SET_MAX_PLAYER 2
!ADD_GOAL 3 1 0 1
!ADD_LOST_GOAL 3 0 0 0
!SET_CURR_PLAYER 0 //
// Troops
(tutaj sa grupy wojsk to nie wklejam, bo po co)
!ADD_GOAL 3 1 0 1
!ADD_LOST_GOAL 3 0 0 0
!SET_CURR_PLAYER 1 //
Mam takie coś i mi to znika jak wejde na mapę i spowrotem. Coś źle robię??
Czerwone - to co jest napisane
Niebieskie - to co ja piszę
!SET_MAX_PLAYER 2
!ADD_GOAL 3 1 0 1
!ADD_LOST_GOAL 3 0 0 0
!SET_CURR_PLAYER 0 //
// Troops
(tutaj sa grupy wojsk to nie wklejam, bo po co)
!ADD_GOAL 3 1 0 1
!ADD_LOST_GOAL 3 0 0 0
!SET_CURR_PLAYER 1 //
Mam takie coś i mi to znika jak wejde na mapę i spowrotem. Coś źle robię??
Ostatnio zmieniony 19 sie 2009, 17:56 przez Elenorsar, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorki, ze znowu kłopocę wam głowy moją nie wiedzą.
Przed chwila przeszukałem cały temat do poszukiwania słowa "drzewa" te słowo było poruszane tylko raz, więc wnioskuję z tego, że jestem mało kapujący, albo jestem ślepy hehehe.
Doczytałem o drzewach to, że wstawia się je na mapkę w edytorze kroma, ale nie było napisane gdzie dokładnie jest to użądzenie do wstawiania drzew, bo pytający sam do tego doszedł. Więc ja się pytam gdzie dokładnie jest to w tym edytorze, żeby wstawiać drzewa na mapkę.
PS: Powiedziałem sorki, że was kłopocę , ale niektórzy sie pewnie cieszą, bo mogą sobie posty nabić.
Przed chwila przeszukałem cały temat do poszukiwania słowa "drzewa" te słowo było poruszane tylko raz, więc wnioskuję z tego, że jestem mało kapujący, albo jestem ślepy hehehe.
Doczytałem o drzewach to, że wstawia się je na mapkę w edytorze kroma, ale nie było napisane gdzie dokładnie jest to użądzenie do wstawiania drzew, bo pytający sam do tego doszedł. Więc ja się pytam gdzie dokładnie jest to w tym edytorze, żeby wstawiać drzewa na mapkę.
PS: Powiedziałem sorki, że was kłopocę , ale niektórzy sie pewnie cieszą, bo mogą sobie posty nabić.