Kilka pytań odnośnie TSK

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Artex, ale masz problem. Pomiń to gdzie jest napisane o ratuszu, a w miarę umiejętności, przejdziesz tą misję początkowym wojskiem. ;)
PS: Jak już ściągniesz TPR to od razu zainstaluj patch Service Release 2. którego znajdziesz na stronie w dziale download, bo bez niego ani rusz. :wink:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Bazyl Pikinier
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Bazyl Pikinier »

Witam. Dłuższy czas nie byłem na forum. Ale do rzeczy. Lucbachu, nie da się pobrać tego patcha...
Obrazek
Awatar użytkownika
GreG
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: GreG »

mam pytania do osób grających i znających KM-a na wylot tzn o czasy ataków i wielkość napadu przeciwnika czarnego w misjach 16 18 i 20
muemba
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: muemba »

Nie chcę zaczynać nowego tematu żeby nie robić syfu. Zapytam więc tutaj.

Dawno, dawno temu zkaochalem się w pewnej grze, mianowicie KaM"Shattered Kingdom. Po prostu ją ubóstwiam. Teraz po latach powróciem do dobrze mi znanej kampanii, tyle że robię podaną wyżej kampanię z gry TPR. I tutaj moje rozczarowanie, niektóre misje są zupelnie inne! Czy można grać w starą dobrą kampanię TSK i mieć wszystkie poprzednie misje grając na TPR? Zależy mi na magicnzym klawiszu F8 :mrgreen:

Może jest jakiś patch czy coś w tym stylu.

Z góry dziękuję za pomoc.
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

muemba pisze:Nie chcę zaczynać nowego tematu żeby nie robić syfu. Zapytam więc tutaj.

Dawno, dawno temu zkaochalem się w pewnej grze, mianowicie KaM"Shattered Kingdom. Po prostu ją ubóstwiam. Teraz po latach powróciem do dobrze mi znanej kampanii, tyle że robię podaną wyżej kampanię z gry TPR. I tutaj moje rozczarowanie, niektóre misje są zupelnie inne! Czy można grać w starą dobrą kampanię TSK i mieć wszystkie poprzednie misje grając na TPR? Zależy mi na magicnzym klawiszu F8 :mrgreen:

Może jest jakiś patch czy coś w tym stylu.

Z góry dziękuję za pomoc.
Powtórzę to po raz ostatni - ściągnij patch SR2 (z tej stronki), na to łatkę nieoficjalną SR3 (ze stronki Knights and Merchants CJB - autorstwa Litude-a).
Crimson (king) Michailoff
muemba
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielkie.
SR2 znalazlem, natomiast SR3 nie widzę w dziale "Download" :roll:
muemba
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Ok znalazlem na forum.
Awatar użytkownika
GreG
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: GreG »

Chciałem ponowić pytanie apropo kampani , a mianowicie jak czesto iw jakiej wielkosci atakuje przeciwnik w misji 18 i 20 ??
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

Hmm GreGu nie pamiętam misji 18 lecz w misji 20 pamiętam ataki czarnego. Po ataku początkowym masz trochę czasu na rozbudowę..
Mianowicie ja zbudowałem chlew i już mnie atakowali (3 gosp. 1 młyn i chlew). Potem zaatakuje prawa strona i na końcu góra. I tak cały czas. Proponuję zrobić wieże..
Odpowiedz