PS: Jak już ściągniesz TPR to od razu zainstaluj patch Service Release 2. którego znajdziesz na stronie w dziale download, bo bez niego ani rusz.
Kilka pytań odnośnie TSK
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Bazyl Pikinier
- Użytkownik Forum
Nie chcę zaczynać nowego tematu żeby nie robić syfu. Zapytam więc tutaj.
Dawno, dawno temu zkaochalem się w pewnej grze, mianowicie KaM"Shattered Kingdom. Po prostu ją ubóstwiam. Teraz po latach powróciem do dobrze mi znanej kampanii, tyle że robię podaną wyżej kampanię z gry TPR. I tutaj moje rozczarowanie, niektóre misje są zupelnie inne! Czy można grać w starą dobrą kampanię TSK i mieć wszystkie poprzednie misje grając na TPR? Zależy mi na magicnzym klawiszu F8
Może jest jakiś patch czy coś w tym stylu.
Z góry dziękuję za pomoc.
Dawno, dawno temu zkaochalem się w pewnej grze, mianowicie KaM"Shattered Kingdom. Po prostu ją ubóstwiam. Teraz po latach powróciem do dobrze mi znanej kampanii, tyle że robię podaną wyżej kampanię z gry TPR. I tutaj moje rozczarowanie, niektóre misje są zupelnie inne! Czy można grać w starą dobrą kampanię TSK i mieć wszystkie poprzednie misje grając na TPR? Zależy mi na magicnzym klawiszu F8
- Michailoff
- Moderator
Powtórzę to po raz ostatni - ściągnij patch SR2 (z tej stronki), na to łatkę nieoficjalną SR3 (ze stronki Knights and Merchants CJB - autorstwa Litude-a).muemba pisze:Nie chcę zaczynać nowego tematu żeby nie robić syfu. Zapytam więc tutaj.
Dawno, dawno temu zkaochalem się w pewnej grze, mianowicie KaM"Shattered Kingdom. Po prostu ją ubóstwiam. Teraz po latach powróciem do dobrze mi znanej kampanii, tyle że robię podaną wyżej kampanię z gry TPR. I tutaj moje rozczarowanie, niektóre misje są zupelnie inne! Czy można grać w starą dobrą kampanię TSK i mieć wszystkie poprzednie misje grając na TPR? Zależy mi na magicnzym klawiszu F8![]()
Crimson (king) Michailoff