Propozycje postaci
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- SobonPiotrQ
- Użytkownik Forum
Khel, jak już zaznaczasz, to poprawiaj te byki. Papaj, nie wiem jaki jest Twój wiek, ale ja podobne byki sadziłem gdzieś w zerówce, naprawdę! To co zrobiłeś to jest szczyt patologii, za takie coś powinni anulować szkołę, którą ukończyłeś.Papaj pisze:Ja podobnie jak Marcin0501 proponował bym włucznika który zucza włuczniami ale równierz atakuje podobnie jak Piechur z Lancą.
//Naucz się pisać. Używaj przecinków.
//Khel
I proszę mi tutaj się nie bronić dysczymśtam, bo dla mnie i to jest do wyćwiczenia, trzeba tylko chcieć.
- Lizaczek36
- Użytkownik Forum
Niedługo zaprezentuję moją wersję alfa króla oraz króla w czasie bitwy (rydwan lub na koniu co wolicie)
.
Screeny:
Król -
Opis - Król to bardzo ważna jednostka w wiosce/zamku.Zarządza w pałacu(budynek może zrobię
) o pokoju z królestwem lub wojnie.
Plusy - Można mieć pokój dzięki tej jednostce oraz wojny.Może dosiąść konia i atakować oraz uczestniczyć w wojnach.
Minusy - Brak ;D.
Król w bitwie -
Opis - Król wspiera wojowników w bitwach oraz reprezentuje swoje królestwo.
Plusy - Wspiera wojowników, dzięki szybkiemu koniu jest 2x szybszy od innych konnych.
Minusy - Sami poszukajcie
.
Screeny:
Król -

Opis - Król to bardzo ważna jednostka w wiosce/zamku.Zarządza w pałacu(budynek może zrobię
Plusy - Można mieć pokój dzięki tej jednostce oraz wojny.Może dosiąść konia i atakować oraz uczestniczyć w wojnach.
Minusy - Brak ;D.
Król w bitwie -

Opis - Król wspiera wojowników w bitwach oraz reprezentuje swoje królestwo.
Plusy - Wspiera wojowników, dzięki szybkiemu koniu jest 2x szybszy od innych konnych.
Minusy - Sami poszukajcie
Kampania niedługo zacznie się robić ^^.
Podoba mi się król. Opływa w majestat. Mógłbyś doszlifować jego koronę.
To, co napisałeś, a co zostało zaznaczone na czerwono, to to "zrzut ekranu" jest? Tak się zastanawiam - gdzie Ty tu widzisz jakikolwiek zrzut? Dla mnie to zwykły obrazek, edytowany w dodatku ręcznie, co to zrzutem być absolutnie nie może. A raczej nie pstrykałeś takowego swojemu obrazkowi, tylko wrzuciłeś go w pełnej formie gdzieś tam.
To, co napisałeś, a co zostało zaznaczone na czerwono, to to "zrzut ekranu" jest? Tak się zastanawiam - gdzie Ty tu widzisz jakikolwiek zrzut? Dla mnie to zwykły obrazek, edytowany w dodatku ręcznie, co to zrzutem być absolutnie nie może. A raczej nie pstrykałeś takowego swojemu obrazkowi, tylko wrzuciłeś go w pełnej formie gdzieś tam.
Minusy: Jeśli król zginie w walce, wszystkim jednostkom oraz poddanym spada morale co skutkuje np. wolniejszą produkcją, wojsko jest mniej skuteczne w boju.
to bym dodał jeszcze
EDIT:
Po zastanowieniu się dodam jeszcze:
Obecność króla na polu walki zwiększa morale co podnosi skuteczność wojska w bezpośrednim starciu.
to bym dodał jeszcze
EDIT:
Po zastanowieniu się dodam jeszcze:
Obecność króla na polu walki zwiększa morale co podnosi skuteczność wojska w bezpośrednim starciu.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2009, 22:08 przez PinCheR, łącznie zmieniany 1 raz.
KAMPANIA: