[nowe misje] Gogoud

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

To, co napisałeś powyżej, ja Ci powiedziałem dawno, dawno temu :roll:.
Powiedziałem Ci też, że ta metoda nie zawsze działa.
Tak jest i w tym przypadku.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

Hmm nie przypominam sobie.. Cóż, u mnie to zawsze skutkuje :o
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Wiadomość z ostatniej chwili:
W pierwszym poście dodałem linki do poprawionych misji 1-14
Jednak plik text.lib wciąż jest zgodny tylko z SR2.

Misje są naprawdę dopracowane i doszlifowane co do milimetra. Oczywiście spróbuję je jeszcze poprawić, ale wątpię, iż pojawią się znaczne zmiany.

Uznałem, że warto wrzucić poprawione misje (1-14 dostępne są w jednej paczce, stąd brak bezpośrednich linków do poszczególnych misji).

Ogólnie to mam mały z nimi bałagan:
1)misji będzie 20, nie 16;
2)nie zrobiłem misji nr 15, 18, 19;
3)muszę poprawić fabułę i dopisać brakujące rozdziały (to na samym końcu);
4)do zrobienia mam jeszcze wiadomości przychodzące podczas misji (zgodne z SR2 i SR3, bo SR2 wciąż jest bardzo popularny);
5)muszę uporządkować screeny i zrobić nowe;
6)pierwszy post w temacie jest ogromnie zabałaganiony, ale nie mogę na razie nic z tym zrobić.

Życzcie mi, abym dotrwał do końca i się w tym nie pogubił.

Jeśli ktoś chce zupełnie nową misję, to misja 14 jest dla niego - wcześniej jej nie można było pobrać.

I nie zapomnijcie zostawić komentarza, choćby krótkiego i niezrozumiałego. Mile widziane wskazówki, co można poprawić.

Życzę miłej gry ^^
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

O wspaniale!
Zobaczymy coś naskrobał! :o
Awatar użytkownika
Alanbach
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Alanbach »

Po pierwsze musze Cię pochwalić, że w końcu wrzuciłeś misje do jednego pliku i można wszystko pobrać od razu.

Niestety w dalszym ciągu nie mogę tego pobrać. Znajdź inny serwer, bo RAPIDSHARE to żal.pl - jestem użytkownikiem podłączonym w sieci szeregowej i obojętnie czy klikam rano czy w południe bardzo często mi sie wyświetla, że ktoś już pobiera coś z rapidshare i spróbuj ponownie za 2 minuty, 30 minut a czasem nawet 1 h. :zraniony:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

A co z wyslijto.pl?
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Wyślijto Nie może paść... Jeśli masz konto na tym to nie padnie... Link zostanie na zawsze.
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

(sory za duble posta)No więc misja 13! Wróg świetnie rozstawiony!
Misja wymaga szybkiego myślenia! Trzeba szybko operować każdym oddziałem.. :lol: Trudna... Nie powiem , że łatwa... :wink: Przeszedłem ją tak zwanym ,,fuk-sem'' :szczerzy: :szczerzy: oby było więcej takich misji! Ale radzę zmniejszyć poziom trudności rozwalania miasta... Bo niektórzy będą narzekać... Ocena 9/10 :usmiech:
Awatar użytkownika
Alanbach
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Alanbach »

Jestem świeżo po przejściu Twojej kampanii. Oto moja krótka recenzja:
Jeżeli chodzi o mapy – bardzo ciekawe i dopracowane w każdym szczególe (najbardziej zadziwia mnie fakt, że fałdowałeś teren nawet w tym miejscu, w którym gracz nigdy go nie zobaczy – nawet twórcy KAM tego nie robili, czego przykładem jest zostawiona woda w 7 misji KAM TSK). Choć ja na to nie zwracam uwagi (ale wiem, że wy to bardzo cenicie) faktycznie dużo na mapach… jak wy to nazywacie: „kwiatków-sratków” co bardzo urozmaica mapy. Zauważyłem Twój charakterystyczny styl map. Podoba mi się te niekonwencjonalne ułożenie murów i wiosk, choć nie ukrywam, że z czasem stawało się to irytujące i absorbujące, gdyż na mapie był jeden wielki chaos, co odbierało mi przyjemność gry, ale to mały detal. :smiesne:
Fabuła: Jest bardzo dobra, choć początek przypomina KAM TPR i TSK a to już było. Ogólnie przemyślałeś wszystko nawet wiadomości. W swej wędrówce przemieszczamy się tu i tam, by potem znowu powrócić na miejsca, które nam zabrano lub które zdobywamy. To sprawia, że fabuła staje się monotonna (w każdej misji byłem na 100% pewien, że tak jak poprzednio na początku usłyszę burzący się budynek a lada moment wiadomość oczywiście z niczym innym jak informacją, że jakiś wróg toczy się na mnie z tej czy tamtej…). To nie jest za wielki minus, bo wpływa na akcję pozytywnie, ale misje stają się monotonne i popadasz w schematy. Jedyna misja, którą oceniam za bardzo wyjątkową to bodajże 8, gdzie trzeba było obronić pomocników – uwielbiam takie nieoczekiwane misje. Czegoś takiego jeszcze nie było. Natomiast bardzo zawiodłem się na ostatniej misji – gdyby nie Twoje charakterystyczne skały pomyślałbym, że robiła ją całkiem inna osoba. :smiesne: Nie wiem czy to obiektywna ocena ostatniej misji… może po prostu z przyzwyczajenia do misji graczy przyzwyczaiłem się, że ostatnia misja ma wroga w potężnej twierdzy a tu nagle bronimy ostatniej wioski barbarzyńców. Nie mniej jednak ogólnie kampania jest udana, misje ciekawe, ładne i dopracowane mapy.
Moja ocena: 8/10 :usmiech:

P.S.
Mam zainstalowanego surowego KAMa bez patchów i dodatków - a mimo to, Twój text LIB działa poprawnie (oprócz chyba jednej wiadomości w misji 13). :usmiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Jak to w ostatniej misji bronimy barbarzyńców??? :niedowiarek:
Odpowiedz