Zainsatlowałem ta gre już nie raz i pre razy ja przeszedłęm bez kodów ale mam pytanie czy może ktoś wie czemu nie działają mi kody z ty spichrzem?? Mam zainstalowane K&M TPR gdzie są obydwie części K&M i nie działaja mi te kody czy ktoś wie dlaczego???
No właśnie wiem robiłem ten domek nic, robilem to w kształcie litery P i też nie chce mi działać. A i to jest full pack bo mam i TSK i TPR. I żadne nie działają.
Kuba - ludzie dołączają do forum o tej grze (która jest już baaaardzo stara) i chcą się czegoś dowiedzieć najlepiej pisząc posty i czytając gotowe odpowiedzi - mimo wszystko trzeba pomóc koledze i odświeżyć wszystkim trochę pamięć
Pozdrawiam!
Chcesz pograć online? Zapraszam do sieci Hamachi: Nazwa: KAM_TSK hasło: 123 - ostatnio często gramy! - mój nick Mar1
Chciałbyś zmierzyć się 1v1 - pisz na gg 3515318
Rozi18 prosił o pomoc (rok temu). Rozwiązania nie dostał, a rok później ktoś próbuje go przekonać, jakie to używanie kodów jest złe - a nie o to chodzi.
A uzywasz roznych kodow w kampaniach?? zwykla czesc uzywa kodu domka a ta z dodatkiem litery p ale mamy tutaj i w 1 i 2 kampani kod litery p dla mnie to tak jakby tworcy wydali rozne wersje gry co jest glupota.