A czemu Ci przeszkadza, to że gra jest wrzucona na rapida?miniu pisze:Niestety nie działa.Przeszukałem większość rzeczy która tam jest i albo linków jest 20, albo są z rapida, a tego nie chce.
P.S. Sorry za duble posta.
Heroes 3
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Lol! Złota edycja "Heroes'ów" zajmuje kilka partów... rano (do około dwunastej) prędkość ściągania powinna być maksymalna, więc kilka partów pobierzesz migiem. Poza tym na innych stronach hostujących również są spore ograniczenia... no i radzę Ci się przyzwyczaić do rapidshare, bo większość plików jest wrzucane właśnie tam.miniu pisze:Ponieważ pobieranie będzie trwało pewnie ponad tydzień, a partów jest zawsze bardzo dużo poza tym na rapidzie bez przerwy są przeciążone serwery i trzeba czekać.
Tak nie do tematu, ale polecam stronkę http://rapideo.pl/. Za konto premium na rapidshare, megaupload, hotfile (i kilka innych) płaci się 1,22zł (za 1,26GB transferu), 3,66zł (4,21GB) i 7,32 (9,51GB) sms'em. Tak więc tego Heroesa możesz ściągnąć za 1,22zł i jeszcze Ci zostanie kilkaset MB. Mimo wszystko lepiej by było gdybyś nie korzystał z tego sposobu zbyt często, bo wątpię, że to Ty zapłacisz rachunek za telefon.
- Miniu
- Użytkownik Forum
Tak łatwo powiedzieć mam płytę pustą i z grą. Kopiowanie plików nie ma sensu bo wyskakuje przeszkoda. Próbowałem włożyć w paczkę, ale też nie chce się skopiować. Może jest jakiś program.kuba11100 pisze:To zgraj od kolegi, co za problem.
Sorry za dubble posta.
Kampania: The Indian rebellion
& Lancetnik
Misja 1-2 = 100%
Misja 3 = fabuła 50% mapa 90% skrypt 0%
& Lancetnik
Misja 1-2 = 100%
Misja 3 = fabuła 50% mapa 90% skrypt 0%