Nostradamus
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Nostradamus
Natknąłem się w internecie na jedną z przepowiedni Nostradamusa (tzn nie ja, ale kolega mi to pokazał). Brzmi ona mniej więcej tak: I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego…
a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy.
Co o tym myślicie? Jedni mówią, że to nieprawdziwa przepowiednia wymyślona przez jakiegoś internautę. Inni mówią, że posiadają księgę przepowiedni Nostradamusa i, że jest prawdziwa. Ja osobiście nie mam zdania na ten temat. Poza tym nie wierzę w takie przepowiednie, a co wy myślicie? A może ktoś z was też ma księgę z przepowiedniami i mógłby potwierdzić bądź zaprzeczyć, czy ta przepowiednia w ogóle istnieje?
Tu macie bardziej szczegółowy opis: Link
Co o tym myślicie? Jedni mówią, że to nieprawdziwa przepowiednia wymyślona przez jakiegoś internautę. Inni mówią, że posiadają księgę przepowiedni Nostradamusa i, że jest prawdziwa. Ja osobiście nie mam zdania na ten temat. Poza tym nie wierzę w takie przepowiednie, a co wy myślicie? A może ktoś z was też ma księgę z przepowiedniami i mógłby potwierdzić bądź zaprzeczyć, czy ta przepowiednia w ogóle istnieje?
KAMPANIA:
Re: Nostradamus
Twój kolega redaguje ten serwis? Lepiej dla niego żeby poszukał świeżych muchomorów, bo z tego co widzę zażył przeterminowane. Niech lepiej uważa bo mu szkodzą.PinCheR pisze:Natknąłem się w internecie na jedną z przepowiedni Nostradamusa (tzn nie ja, ale kolega mi to pokazał). Brzmi ona mniej więcej tak: I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego…
Zaraz najadą nas Ruscy, a wielkie Mongolskie hordy wymordują Wam matki i zjedzą psy. Albo na odwrót. Nie pamiętam jak to szło, czekajcie, natchnienie tracę. Zaraz sobie pociągnę ścieżkę czy dwie i dokończę...
http://farmersi.pl - polecam wszystkim, którzy cenią sobie wymagającą myślenia rozgrywkę na poziomie.