O retoryce słów kilka.
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
E masz TSK czy TPR?
Pewnie TPR. To było pytanie retoryczne.
Ok. To weź plik z 16 misją czyli nie wiem np. smission16 i plik z mapą save16.map (nie wiem jak tam jest, jeżeli to 16 misja będzie pisać 16). I zmień te dwa pliki na: mission0 i save00.map.
Plik save00.map wklej do smaps. I odpal wprowadzenie. Jak będzie błąd czy cuś to napisz.
Pewnie TPR. To było pytanie retoryczne.
Ok. To weź plik z 16 misją czyli nie wiem np. smission16 i plik z mapą save16.map (nie wiem jak tam jest, jeżeli to 16 misja będzie pisać 16). I zmień te dwa pliki na: mission0 i save00.map.
Plik save00.map wklej do smaps. I odpal wprowadzenie. Jak będzie błąd czy cuś to napisz.
- Michailoff
- Moderator
I po co ten offtop? Żeby tylko niepotrzebny nieład robić na forum? Rozumiem doskonale powód tych śmiechów, ale... chcecie komentować coś bez słów, dawajcie mniejsze obrazki, a nie takie wielkoludy, bo strona się rozjeżdża tym, co muszą mieć niższe rozdziałki na kompie
I pamiętajcie - wasza mowa winna być lepsza od milczenia. Jeśli takowa nie jest - bądźcie cicho
@Joker - czytaj dokładnie definicje pojęć, których stosujesz, bo strzeliłeś właśnie straszną gafę swoją niefortunną wypowiedzią. Nie wszystko, co na pierwszy rzut oka jest oczywiste, takim jest w rzeczywistości
Wracając do tematu - w katalogu z misją powinno być readme - zanim zadaje się pytania na forach, może warto zajrzeć do tego pliku i zmielić te kilka stron tekstu z translatorem w ręku? A z tego, co pamiętam - tam jest wszystko dokładnie opisane, co trzeba zrobić - krok po kroku.
@Joker - czytaj dokładnie definicje pojęć, których stosujesz, bo strzeliłeś właśnie straszną gafę swoją niefortunną wypowiedzią. Nie wszystko, co na pierwszy rzut oka jest oczywiste, takim jest w rzeczywistości
Wracając do tematu - w katalogu z misją powinno być readme - zanim zadaje się pytania na forach, może warto zajrzeć do tego pliku i zmielić te kilka stron tekstu z translatorem w ręku? A z tego, co pamiętam - tam jest wszystko dokładnie opisane, co trzeba zrobić - krok po kroku.
Crimson (king) Michailoff
Dopiero się takich rzeczy uczę... A moim zdaniem to dobrze sformułowałem zdanie. Bo on napisał , że zagrał w 15 misji. Czyli ma TPR?! Bo misję Dark Lorda nie są na TSK ponieważ w 3 czy 4 misji są machiny. I by mu nie odpaliło gry. Czyli ma TPR. A, że tak napisałem i nie pomyślałem. To nie zmazywałem tylko napisałem, że to pytanie retoryczne. Nie oczekiwałem odpowiedzi na nie... uff.